Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Donderdag 3 September 2020

Trijntje Oosterhuis geëerd met Oeuvre Award!

Trijntje Oosterhuis is vanochtend in Goedemorgen 100% NL verrast met een Oeuvre Award. "Trijntje Oosterhuis is één van de meest veelzijdige en talentvolle zangeressen van Nederland", aldus de jury!

De nietsvermoedende zangeres werd tijdens de ochtendshow verrast door collega, maar bovenal goede vriendin Candy Dulfer. "Wat lief en wat ontzettend leuk! Helemaal te gek! ” reageerde een enthousiaste Oosterhuis. “Ik ben helemaal perplex! En dat terwijl ik net aan het vertellen was hoe geweldig het was om met Candy mee te mogen reizen begin jaren '90, waar alles is begonnen. Ik denk bijna, waar heb ik het aan te danken. Maar het is absoluut welkom.” 

"Dit is voor alles wat je hebt gedaan, en je bent nog zo jong maar je hebt ook al zo veel gedaan!” Licht Candy Dulfer toe. "We zagen elkaar gisteren nog, maar volgens mij had je niets door, dus de verrassing is goed gelukt!"

Afgelopen jaar vierde Trijntje haar 25-jarig jubileum en bracht een Nederlandstalige album uit. 

Het is de elfde keer dat 100% NL de oeuvre award uitreikt. Dit is de elfde keer dat 100% NL een Oeuvre Award uitreikt. Artiesten als Marco Borsato, Ilse DeLange en BLØF werden al eerder geëerd vanwege hun oeuvre. Afgelopen jaar ging de award naar Krezip, de band die na bijna tien jaar stilte een geslaagde comeback maakte.

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error