Nieuws Nieuws
Web_dinsdag.png
| De Ochtendshow met Lars

Trijntje Oosterhuis hele week te gast bij de Ochtendshow met Lars

De hele week is Trijntje Oosterhuis te gast in de Ochtendshow met Lars om haar nieuwe album! Ze komt met een Nederlandstalig cover album waar onder andere Toen Ik Je Zag, Paul de Leeuw met Mooi Verhaal en Doe Maar, Is Dit Alles op staan.


"We dachten: we maken een CD'tje, maar bij mij loopt dat altijd gierend uit de hand", vertelde Trijntje bij Lars. Op het album staan verschillende bekende Nederlandse hits die ze in haar eigen jasje heeft gestopt. Een favoriet uitkiezen is voor Trijntje erg moeilijk, vertelde ze in de ochtendshow: "Ik kan niet kiezen, dat moet je mij niet vragen! Dat vind ik echt moeilijk". Het hele album is een 'bloemlezing' van haar keuze in het Nederlands.


Theatertour
Naast het nieuwe album gaat Trijntje Oosterhuis met band ook op tour. "Ik wilde natuurlijk ook gewoon op tour. Toen hebben we als aandenken voor de mensen die de tour komen bezoeken bedacht dat we een CD'tje maken", zei Trijntje.


Deelname Eurovisie Songfestival
In de Ochtendshow met Lars kreeg Trijntje Oosterhuis ook allemaal vragen van luisteraars. Daar zat de vraag 'Zou je ooit nog eens meedoen aan het Songfestival?' ook tussen. "Als jij nou een heel mooi liedje schrijft...", suggereert ze naar Lars. "Ik sta er best voor open hoor, ik heb het heel erg leuk gevonden. Ik ben net als onkruid, dan denk je 'daar heb je haar weer, is zij weer'", vertelde ze. Dus wie weet zien we haar volgend jaar weer bij het Eurovisie Songfestival! 


Elke week tussen 08:00 en 09:00 uur is Trijntje Oosterhuis te gast bij Lars en zal ze een van de covers live doen. 

Dinsdag

deed Trijntje Oosterhuis live Is Dit Alles en vertelde ze over Ladies of Soul!

De tweede dag dat Trijntje Oosterhuis te gast is in de Ochtendshow met Lars. Vandaag speelde ze live 'Is Dit Alles' van Doe Maar! Ook vertelde ze uitgebreid over Ladies of Soul.  "Ik weet niet wat er verwarrend aan was, maar ik ben er gewoon bij die avond", zegt Trijntje. Door alle drukte lukt het haar niet om er de hele avond bij te zijn. "Die meiden doen onwijs veel promo's, choreografieën, danslessen en dat kost gewoon heel veel tijd". Trijntje treedt dus niet op als één van de Ladies of Soul, maar als gast. "Ik ben er gewoon, maar dan op een andere manier", sluit Trijntje af. 

Gemist? Luister het hieronder terug! 

Trijntje Oosterhuis in de ochtendshow #2: Trijntje te gast bij Ladies of Soul

Woensdag

deed zij haar versie van Eenzaam Zonder Jou

Alweer de derde dag dat Trijntje Oosterhuis aanschuift bij Lars. Vandaag vertelde ze ambitieus over André Hazes. Na vijf jaar staat ze weer op het podium bij Holland Zingt Hazes: "Ze hadden mij gevraagd voor de eerste keer en ik heb genoeg te doen, maar waarom niet nog eens meedoen?", zei Trijntje. Ze coverde daarom ook een liedje van André Hazes, Eenzaam Zonder Jou. "Ik heb ook meteen tegen de organisatie gezegd, mag ik alsjeblieft deze doen?". 

Gemist? Luister het hieronder terug!

| Showbizz

Trijntje Oosterhuis in de ochtendshow #3: Trijntje doet live André Hazes!

Donderdag

... deed zij haar versie van Dat Zou Mooi Zijn

Ook vandaag is Trijn weer te gast in de Ochtendshow! Het viel Lars op dat er helemaal geen duetten op het nieuwe album staan, en daar mee bracht hij Trijntje op een idee. "Wie weet komt er wel een deel 2 en wordt dat een duettenalbum. You never know", aldus Trijn.

Vanmorgen zong Trijntje het liedje Dat Zou Mooi Zijn (origineel van De Dijk). Dit liedje staat op het album omdat Trijntje erg fan is van De Dijk en daarnaast is dit eigenlijk hun enige liedje dat goed door een vrouw gezongen kan worden, vindt Trijntje.

Gemist? Luister het hieronder terug.

|

Trijntje Oosterhuis in de ochtendshow #4: Trijntje doet live De Dijk

Vrijdag

de laatste dag dat Trijntje Oosterhuis te gast is...

Vrijdag, de laatste dag dat Trijntje te gast is bij Lars, maar ook de dag dat haar album uitkomt. Wat mensen ervan vinden is ze erg benieuwd naar, maar ze probeert haar er niet te veel mee bezig te houden: "Je kan er niks meer aan doen, ik heb alles gegeven. En als je het niets vindt, dan zet je het gewoon weer uit", zei ze bij Lars.. Vandaag speelde ze haar versie van Toen Ik Je Zag.

Gemist? Luister het hieronder terug.

| Showbizz

Trijntje Oosterhuis in de ochtendshow #5: Trijntje doet live Toen Ik Je Zag

Najib Amhali2.jpg
| Nieuws

Najib Amhali keert terug in theater

toprak (1).png
| Nieuws

Toprak Yalçiner onthult geslacht baby!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?