Nieuws Nieuws
ANP-54178460.jpg
| Series

Tweede seizoen Soof vanaf vanavond te zien!

Voor alle Soof fans kan deze dag niet meer stuk, want vandaag begint het tweede seizoen van de geliefde serie Soof! Een feelgood serie vol liefde, drama en uiteraard humor. 


Actrice Anneke Blok beschouwt het komende seizoen van Soof als haar lievelingsseizoen. Anneke speelt de rol van moeder Hansje, die tijdens de voorbereidingen op haar tweede huwelijk ineens wordt geconfronteerd met haar ex. 


“Het tweede seizoen gaat nog meer dan voorheen over menselijke emoties, keuzes maken, in de problemen raken. Ieder karakter maakt wel iets mee waarvan de kijker zich zal afvragen: ‘waar raakt die nou weer in verzeild?’ Het grootste wat Hansje staat te gebeuren dit seizoen is de komst van haar ex, de vader van Soof. Zij heeft hem nog nooit gezien en weet helemaal niet wie hij is”, aldus Anneke Blok.


Nieuwe gezichten
Acteurs Bert Luppes, Robert de Hoog en actrice Bente Fokkens zijn de nieuwe gezichten in het tweede seizoen van Soof. Bert Luppes duikt in het komende seizoen onverwachts op als de vader van Soof. Bente Fokkens speelt het nieuwe buurmeisje dat de harten van de 14-jarige tweeling Dies en Bing sneller doet kloppen. Robert de Hoog speelt de rol van tv-producent Victor, die Soof een eigen tv-kookprogramma geeft en op wie zij uiteraard verliefd wordt.


Het nieuwe seizoen is vanaf vanavond op Videoland te zien. Wanneer het wordt uitgezonden op televisie is helaas nog niet bekend. Bekijk hieronder vast de trailer om in de stemming te komen!


Foto: ANP

davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?