Nieuws Nieuws
shutterstock_612941954.jpg
| Nieuws

Vacature: Feestganger gezocht!

Ben jij toe aan een avondje uit? Heb je zin om aanstaande donderdag lekker uit je plaat te gaan maar wel op tijd in je bed te liggen(of niet)? Dan zoeken wij JOU! 


Werkzaamheden
Wij zijn dringend op zoek naar een fan van Nederlandse muziek die beschikt over de volgende kwaliteiten:


-          Jij spot altijd als eerste een bekende Nederlander om hier vervolgens mee op de foto te gaan


-          Jij schreeuwt net nog even door wanneer de muziek al gestopt is


-          Jij geniet meer dan gemiddeld


-          Jij zorgt voor een geweldige sfeer


-          Jij popelt om Nederlandse influencers te ontmoeten


-          Jij kan hits als ‘Het Duurt Te Lang’ en 'Lights and Shadows' keihard meezingen


-          Jouw vrienden en vriendinnen worden altijd gek van je harde gegilOG3NE, Suzan & Freek, Davina Michelle en Ilse DeLange zullen aanwezig zijn om je te helpen met deze zangkunsten. Tevens is rappen ook geen overbodige kwaliteit aangezien Ali B ook van de partij zal zijn!


De locatie bevindt zich in The Box Amsterdam. Het is belangrijk dat je je niet laat afleiden door zowel mannelijk of vrouwelijk schoon, want deze verleiding is zeker van toepassing deze avond. Het is geen probleem als je niet kan dansen, het is bij ons belangrijk om ervaring op te doen voor de komende jaren. Heb je wel danservaring? We zijn erg benieuwd naar jouw kwaliteiten! Sta je liever stil of heb je misschien meer zin in een drankje of een foto bij de photobooth? Prima! Wel is het belangrijk om je mooiste lach dan op te zetten.


Wat kan je van ons verwachten?
Er is een feestelijke sfeer waar iedereen welkom is, van jong tot oud. Ons team bestaat uit veel gezichten die je wellicht zal kennen van Nederlandse hits, Instagram of televisie. Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen of vind je het juist leuk om je grootste idool te ontmoeten op de oranje loper? Deze kans heb je maar één keer per jaar dus mis het niet! Laat ons weten of jij geschikt bent voor deze functie door je hier op te geven!

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis

Tomdoms.jpg
| Nieuws

Onderzoek: zó viert Nederland Koningsdag


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?