| Muziek

André van Duin en 100% NL brengen Als De Zon Schijnt opnieuw uit

Het gaat gewoon gebeuren! Koen Hansen en producer Stephan hebben ervoor gezorgd dat André van Duin’s 'Als De Zon Schijnt' in een nieuw jasje wordt gestoken. Samen met André van Duin en de band Van Huys Uit wordt de zomerhit vrijdag al opgenomen!


Vorige week waren de mannen van de Middagshow op zoek naar dé ultieme Nederlandstalige zomerhit. Daar kwam het nummer van de komiek met zo’n 40% van de stemmen uit de bus. Andere kanshebbers op de titel waren:  Jop – Jij bent de zon, André Hazes – Zomer, - René Schuurmans – Laat De Zon In Je Hart en Guillermo en Tropical Danny – Toppertje. Koen belde maandag met van Duin om hem het goede nieuws te melden én het idee op te gooien van een nieuwe versie van Als De Zon Schijnt (na 34 jaar!)


"Ik ben niet ontevreden over de versie zoals 'ie nu is maar misschien is het gek geen gek idee om er een frisse wind achteraan te gooien. Why not. Ik vind het een leuk idee", aldus André! Ook de zanger van de band Van Huys uit reageerde enthousiast. "Ik kan eigenlijk bijna geen nee zeggen. Ik vind het te gek. Het is ten eerste een grote eer dat jullie aan ons denken en een grote eer dat André dit ook zelf wil doen," aldus Angelo. "Laten we er een beetje vaart achter zetten".


Luister het gesprek hieronder terug met Angelo en André.

|

Koen belt met André van Duin

|

Koen vraagt Van Huys Uit voor samenwerking