Nieuws Nieuws
Waylon_rode blazer_BY WILLIAM RUTTEN.png
| Showbizz

Waylon 'saaiste' rock-'n-roller die er is

Rock-'n-roll
Waylon is na een leven vol gefeest en rock-'n-roll veranderd in een huismus. "Ik ben de saaiste rock-’n-roller die er is", zegt Waylon in een interview met Chantal Janzen voor haar blad &C. Waylon vertelt in het magazine ook dat hij in het verleden in het ziekenhuis is opgenomen na een overdosis, maar dat deze tijd nu voorbij is.


Waylon heeft deze tijd definitief achter zich gelaten. "Als je in het ziekenhuis wakker wordt na een overdosis, dan voel je je wel redelijk laag", zegt de zanger. Waylon zit tegenwoordig 's avonds het liefst op de bank detectives te kijken met zijn vriendin Bibi Breijman. "Ik drink af en toe een wijntje bij het eten. En ik rook graag een joint, dat vind ik echt superlekker" vertelt Waylon. Maar zo los gaan als hij eerder deed doet hij nu zeker niet meer! 


Settelen met Bibi & kindje
Zijn vriendin Bibi is in verwachting van hun eerste kindje. Waylon kan niet wachten straks de luiers te verschonen, maar heeft nog geen sterke ideeën over de opvoeding: "Het enige wat ik belangrijk vind, is dat het een mooi, leuk mens wordt. En daar ben ik deels verantwoordelijk voor." Bibi & Waylon leerden elkaar bij het TV programma It Takes Two kennen, waarna de twee stapelverliefd op elkaar werden. 


Rotterdam Ahoy
Waylon heeft de rock-'n-roll tijd achter zich gelaten en is er helemaal klaar voor om zich te settelen met Bibi en zijn kindje. En natuurlijk blijft hij muziek maken, want op 30 november en 1 december zingt hij de sterren van de hemel in Rotterdam Ahoy!

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?