Nieuws Nieuws
Waylon_rode blazer_BY WILLIAM RUTTEN.png
| Nieuws

Waylon terug in Nederland

Waylon is weer terug in Nederland, nadat hij afgelopen zaterdag ons land vertegenwoordigde bij het Eurovisie Songfestival in Lissabon. 


Waylons 'Outlaw In 'Em' kreeg van de vakjury's 89 punten en stond daarmee op een dertiende plek voordat de punten van het publiek werden uitgedeeld. De televoters gaven Waylon 32 punten, waarna hij op de 18e plek is geëindigd. Helaas niet de plek die velen gehoopt hadden, maar wij zijn alsnog super trots op Waylon! Hij zette een ijzersterk optreden neer afgelopen zaterdag. Zondagmiddag keerde Waylon terug op Schiphol, samen met zijn team én zijn zwangere vriendin Bibi. 


Israël heeft voor de vierde keer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Zangeres Netta won met het nummer Toy dankzij stemmen van de televoters. De vakjury's gaven Oostenrijk en Zweden meer punten. "Ik ben zo gelukkig", vertelde Netta op het podium vlak voordat ze haar winnende nummer nogmaals voor heel Europa zong. "Onwijs bedankt dat jullie voor iets anders hebben gekozen, dat accepteren en diversiteit vieren. Ik hou van mijn land. Volgend jaar in Jeruzalem!", aldus Netta. 


Benieuwd naar het winnende liedje van Israël? Bekijk het hieronder!

Marco FB.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: BN'ers gaan 10 jaar terug in de tijd

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč