Nieuws Nieuws
floortjedessinganp.jpg
| Televisie

Wie wint de Televizier-Ring?!

 Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam worden donderdagavond de belangrijkste publieksprijzen in televisieland uitgereikt. Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach maken dit jaar kans op de felbegeerde ring die Floortje Dessing vorig jaar om haar vinger mocht schuiven.


Sterren
Naast de prijs voor het beste televisieprogramma zijn er Televizier-Sterren voor de beste presentatoren en acteurs. De genomineerde presentatoren zijn Arjen Lubach, Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Niemand van dit drietal maakte eerder kans op een Televizier-Ster. Bij de acteurs zijn de kanshebbers Erik de Vogel voor zijn rol van Ludo Sanders in GTST, Jeroen van Koningsbrugge voor zijn acteerprestaties in Smeris en Riphagen en Thom Hoffman voor zijn hoofdrol in Dokter Tinus.


De genomineerde presentatrices zijn zijn dit jaar Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper. In de categorie Televizier-Ster actrice zijn Angela Schijf, Elise Schaap en Isa Hoes genomineerd. De jeugdprogramma's die in de race zijn om de Gouden Stuiver zijn dit jaar Bommetje XXL, Brugklas en Hallo, ik heb kanker. Genomineerd voor de Televizier Talent Award zijn Anna Nooshin, Marieke Elsinga en Özcan Akyol.


Marieke Elsinga voelt geen zenuwen
In de Ochtendshow met Lars vertelde Marieke dat ze nog geen zenuwen voelt. "Eigenlijk is genomineerd zijn al winnen, maar dat is natuurlijk een diplomatiek antwoord waar je niets aan hebt", zei Marieke in de ochtendshow. Vanavond zal blijken of zij de Televizier Talent Award heeft gewonnen! 


Art Rooijakkers presenteert de 52e editie van het gala dat AVROTROS rechtstreeks uitzendt op NPO 1 vanaf 21.00 uur.


Foto: ANP

Babette van Veen.jpg
| Showbizz

Babette van Veen denkt nog vaak aan Guusje

lodewijk_hoekstra (1).jpg
|

Lodewijk Hoekstra nieuwe tuinman bij SBS6


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?