Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 22 Juli 2019

Win een 100% NL zomerpakket!

Met de hoge temperaturen van deze week hebben wij de zomer in ons bol! Jij toch ook? Om dit te vieren hebben we deze week een speciale zomerweek en kan jij er vandoor gaan met een 100% NL zomerpakket!

Deze week maak jij niet één keer, maar een paar keer per dag kans op een 100% NL zomerpakket. Om de zomer te vieren geven we namelijk de hele week lang bij iedere social media post een heerlijk zomers pakket weg. 

Wat zit er in dit leuke 100% NL zomerpakket?
Een 100% NL tas, een notitieboekje voor al je vakantielijstjes, een B-2-C Koeltas, een geïsoleerde blikjeshouder, een strandbal, een frisbee, een zonnebril en een pen voor al je puzzels! Kortom, met dit zomerpakket ben jij helemaal klaar voor je vakantie!  

Volg ons dus snel op Facebook en Instagram en plaats een leuke reactie onder onze posts. Onder de reacties verloten we bij iedere post een 100% NL zomerpakket. Ja, echt bij álle posts! Hoe leuk is dat?

En als kers op de taart maak jij op de radio ook iedere dag kans op het zomerpakket tijdens de Barry Paf Show, de Middagshow met Chantal en de Avondshow met Stephan. 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error