Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Carnaval
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 4 Oktober 2019

Win een verblijf bij Disneyland Paris!

Droom jij er altijd al van om op de foto te gaan met Mickey Mouse en hou jij ook van lekkere spanning? Speel mee met Zoek De Schurk en maak kans op een verblijf voor vier personen in Disneyland Paris tijdens Disney's Halloween Festival! Durf jij het aan?

Ik wil naar Disneyland Paris, wat moet ik doen?
Speel van 7 t/m 20 oktober mee met 'Zoek De Schurk'. Een schurk heeft zich in Disneyland Paris verstopt en wij willen graag weten waar de schurk zich bevindt. Iedere dag (dus ook in het weekend) hoor je om 9.15u bij 100% NL op de radio wie de schurk is. Via ons Instagram kanaal achterhaal je vervolgens de locatie van de schurk.

Weet jij wie de schurk is en waar hij of zij zich bevindt? Stuur dan een gratis bericht via de 100% NL app met de naam van de schurk en de locatie. Kom je in de uitzending? Dan win jij een verblijf voor vier personen naar Disneyland Paris! En omdat je in een Disney Hotel, op loopafstand van de Disney Parken, slaapt, krijg je bovendien extra vroeg toegang tot de Disney Parken tijdens Extra Magic Time, kan je Disney Figuren ontmoeten in je Disney Hotel en mag je gratis parkeren.

Hou daarnaast ook ons Instagram en Facebook kanaal goed in de gaten voor verschillende hints én een extra verblijf in Disneyland Paris! 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error