Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Maandag 4 September 2023

Win een volle wagen boodschappen tijdens de 'Volle Wagen Vragen!'

Raad iedere ochtend in Goedemorgen 100 % NL welk product Giorgio uit de volle winkelwagen haalt & WIN een volle wagen met boodschappen!

Wat moet je doen?

  • Luister van 6 september t/m 10 november naar Goedemorgen 100% NL! 
  • Iedere ochtend word er een ander product uit de volle boodschappenwagen gepakt, maar we geven niet prijs wat het is. Wél geven we een tipje van de sluier....
  • Weet jij om welk product het gaat? App dan 'Boodschappen' naar de gratis 100% NL App!
  • Eenmaal in de uitzending mag je max. 30 seconden vragen te stellen over het product
  • Geef jij ná die 30 seconden het goede antwoord? Dan win jij een volle wagen met boodschappen*!

Bel-snel-lijn:

  • Niet op tijd gebeld? Dan gaat de bel-snel-lijn open. Iedereen die graag een volle wagen met boodschappen wil winnen mag naar de studio bellen!
  • Geen geluk via de radio? Ook via Instagram en Facebook maak je kans op deze prijs! 

Coop 
Is een resultaatgerichte, zelfstandige coöperatie met een uitgebreid assortiment van levensmiddelen en gerelateerde producten, die inspiratie bieden voor de dagelijkse maaltijd. De supermarktorganisatie staat midden in de samenleving met diverse maatschappelijke alternatieven op het gebied van voedselverspilling, duurzaamheid en gezondheid. Coop heeft landelijk supermarkten waarvan filialen en winkels aangestuurd door zelfstandig ondernemers.

 

*t.w.v. 200 euro. Deze prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen en/of diensten. Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error