Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 27 Augustus 2021

Winnaar van de Meest Iconische Uithaal!

René Froger werd vanochtend verrast door Koen Hansen als winnaar van de meest iconische uithaal uit de Nederlandse popmuziek. Het liedje ‘’Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken’’ met de Uithaal ‘’Een Vers Kopje Thee’’ is door de luisteraars van 100% NL verkozen tot meest iconische Uithaal uit de Nederlandse popmuziek.

René Froger: ‘Ik wil de luisteraars van 100% NL bedanken. Dit is een prijs van het publiek, van de fans, en dat vind ik altijd heel belangrijk. Ook complimenten aan schrijvers Westbroek en Temming, zij hebben het liedje natuurlijk geschreven. Ik ga het vieren met een biertje, maar nu eerst natuurlijk met een vers kopje thee.’

Afgelopen week konden luisteraars hun stem uitbrengen. Ook deze uithalen stonden in de Top 5: ‘Afscheid’ van Glennis Grace, 'Mexico' van Zangeres Zonder Naam, 'Door de wind' van Miss Montreal en 'Jij bent zo' van Jeroen van der Boom.

Vanaf maandag 30 augustus spelen we weer De Uithaal! Raad mee en win de jackpot! 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL