Nieuws Nieuws
luv 3.jpg
| Muziek

WOW! Na 40 jaar komt er nieuwe muziek van Luv' aan

Luv' is back on track! Maar dan wel in een andere samenstelling. Hoe dan ook: er komt nieuwe nuziek aan. De dames, die vooral in de jaren zeventig succes kenden, reizen af naar Miami om een zomerhit op te nemen, zegt zangeres Marga Scheide in De Telegraaf.

Nieuwe formatie
De popgroep Luv' was razendpopulair en scoorde hits met nummers als Casanova, U.O. Me (You Owe Me) en You're the Greatest Lover. Eerder maakten Patty Brard en Ria Tielsch deel uit van de groep. Begin dit jaar werd bekend dat presentatrice en actrice Chimène zich bij Marga en José had gevoegd.

Ouderwets de hitlijsten bestormen
De Amerikaanse tekstschrijver en producer Keith Morrison schreef een single voor Marga Scheide, José Hoebee en kersvers lid Chimène van Oosterhout. "We hebben het lied gehoord en zijn razend enthousiast", vertelt Marga. "Vanwege allerlei verplichtingen konden we eigenlijk niet weg, deze periode. Maar omdat we de single vóór de zomer willen uitbrengen is er haast geboden."

Keith heeft vijf liedjes voor ze klaarliggen. De zangeressen dachten eerst dat ze in de maling werden genomen. "'Dit zal wel een grap zijn', zeiden we tegen elkaar. Maar het blijkt dus toch werkelijk waar te zijn. "We hebben het lied inmiddels gehoord en zijn razend enthousiast", aldus Marga in gesprek met De Telegraaf. Eigenlijk konden de leden van de groep deze periode het nummer niet opnemen, maar omdat het een zomers tintje heeft, was het belangrijk toch de studio in te gaan. "Binnenkort gaan we weer eens lekker ouderwets de hitlijsten bestormen."

Trouble in Luv' Paradise?
Opvallend ander nieuws is dat Patty Brard zaterdag samen met ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker heeft opgetreden als Luv'op het afscheidsfeest van Hans Klok, die naar Las Vegas vertrekt. "Esther en Anita wilden stiekem voor Hans optreden. Toen zei ik, zullen we ook een Luv'-liedje met z'n drieën doen?", aldus Brard in Shownieuws. "Het was enig, het was hysterisch. Wij hebben het samen leuk dus misschien was het wel niet de laatste keer."

Die laatste opmerking is bijzonder, aangezien Patty eerder niet heel gezellig afscheid nam van het oorspronkelijke trio. De vraag is nu dus of dit het begin is van een heuse concurrentiestrijd.

Foto: Govert de Roos

davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?


​