Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 19 Augustus 2019

Zanger Ed Struijlaart 16 kilo afgevallen

In december 2018 was Ed Struijlaart te gast in de Barry Paf Show. De foto die na afloop werd genomen was voor Ed een keerpunt. Hij besloot om actie te ondernemen en begon met sporten. In 10 weken tijd was hij al 10 kilo afgevallen. Zijn doel was om op zijn 40e topfit te zijn. En dat is gelukt, want inmiddels is hij ruim 16 kilo afgevallen.

"De laatste keer dat ik bij jou was in December, toen gingen we daarna keurig op de foto. En dat werd geplaatst op social media, ik zag mezelf en ik dacht: 'Wat een dikke kop heb ik gekregen zeg'. Ik schrok daarvan en ik zag gewoon een heel moe iemand en ik dacht dit is het moment" verteld Ed in de Barry Paf Show. Afgelopen week is Ed 40 jaar geworden, dat was voor hem een stok achter de deur. 

Naast het sporten is Ed ook op zijn eten gaan letten. "Het grote geheim is dat je gewoon normaal moet doen. Ik eet gewoon mijn boterhammen met pindakaas, alleen ik doe heel voorzichtig met frisdrank. Ik drink bijna geen frisdrank meer, ik drink bijna geen bier meer. Niet 4 avonden in de week 2 bier, gewoon één keer in de 2 weken 2 biertjes". Op zijn eigen social media kanalen laat Ed Struijlaart weten dat hij nu fitter is dan hij als 30'er ooit is geweest!

Luister hieronder het telefoongesprek tussen Barry Paf en Ed Struijlaart.

 


Audio recording software >>

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error