Nieuws Nieuws
waylon_ANP.jpg
|

ZIEN: Dochter voor Bibi en Waylon

Bibi Breijman en Waylon hebben zaterdag een een dochter gekregen. Het meisje heet Teddy Bijkerk, meldt vader Waylon op Instagram bij een foto van zijn vriendin en hun dochter. "Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter."


"Wij zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen", schrijft Waylon, die al een zoon heeft uit een eerdere relatie. "Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten!"


In het bericht vraagt Waylon de media om de privacy van het gezin te respecteren. Ook bedankt hij de medewerkers van het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag, waar Teddy werd geboren.


Waylon en Bibi kennen elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2.


 
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja...je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten... Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany


Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) opDavina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?