Nieuws Nieuws
Temptation_Island_logo.png
| Televisie

Nieuw Temptation programma: Beste Verleiders

Het seizoen van Temptation Island is bijna afgelopen, maar wees gerust! We hoeven de verleiders niet te missen! Kaj gaat namelijk een nieuw programma presenteren: Beste Verleiders.


Iedere aflevering wordt er een vrijgezel gekoppeld aan één van de beste verleiders van Temptation Island. Hij wordt zijn liefdescoach, die hem zal voorbereiden op een first date, die is geregeld door de Temptation verleider. Lukt het de beste verleiders om de vrijgezel om te toveren tot een échte zelfverzekerde liefdes man? 


De vrijgezelle deelnemers weten zich absoluut geen raad in de liefde, hebben geen idee hoe ze zich moeten gedragen in het bijzijn van een meisje en zijn daardoor al veel te lang single. 


De verleiders, die tijdens de date meekijken hebben een oortje in om tips geven en ingrijpen indien nodig. De verleiders verdienen punten als hun vrijgezel een telefoonnummer scoort of bijvoorbeeld een vervolgdate. Aan het einde van alle dates wordt duidelijk wie zich De Beste Verleider mag noemen.


De verleiders die meedoen zijn Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino uit het huidige seizoen en Levi, Alex en Ken die vorig seizoen te zien waren in Temptation Island.

Marco FB.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: BN'ers gaan 10 jaar terug in de tijd

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?


‚Äč