Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Woensdag 24 Juni 2020

Zomerconcerten 'De Amsterdamse Zomer' in Olympisch Stadion

Op 11 juli organiseren John Ewbank, Bas Smit en Nicolette van Dam 'De Amsterdamse Zomer' met zomerconcerten van o.a. Snelle, Tino Marin en Trijntje Oosterhuis.

Tot en met 30 augustus vinden intieme zomerconcerten plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Onder andere Snelle, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Rolf Sanchez en Emma Heester zorgen voor muzikale zomerdagen.

Op de middenstip van het stadion vindt een intieme setting plaats waar 3 concerten over de dag worden gegeven. Normaal gesproken waren er groten evenementen, maar die waren door de coronacrisis allemaal afgelast.

"In deze gekke tijden moet je creatief zijn en dus zijn we met een aantal partijen in gesprek gegaan hoe we deze zomer toch iets kunnen organiseren, waar zowel de bezoekers als de industrie weer plezier uit kunnen halen”, aldus John Ewbank. "Muziek, verbindt mensen en we zijn blij dat we hier op een manier die coronaproof is toch invulling aan kunnen geven.”

De organisatie gaat vooralsnog uit van het maximum van 100 bezoekers per show. In het Olympisch Stadion is in ieder geval genoeg ruimte om afstand te houden en zullen er extra hygiënische maatregelen worden getroffen. Mensen moeten een tafel reserveren en kunnen met een hapje en een drankje genieten van de muziek.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL