Dilemma's met...

Elke donderdag bij 100% NL.

Elke donderdag was Dilemmadonderdag bij 100% NL! Benieuwd naar de video's? Bekijk ze hieronder!

PS. Elke keer een melding krijgen als we een nieuwe video hebben geupload? Klik dan op de abonneer knop hieronder of ga naar ons YouTube-kanaal om je te abonneren!

 
| Video

Dilemma's met... Loretta en Tim!

Zet je Tim Douwsma en Loretta Schrijver naast elkaar, dan zorgen zij gegerandeerd voor een lach op je gezicht! We konden de twee even wegkapen tijdens het interview met het 100% NL Magazine voor wat heerlijke decemberdilemma's...

Twee gezellige personen die naar verwachting ook van veel gezelligheid houden, vooral tijdens de feestdagen. Tijdens deze decemberdilemma's kom je erachter dat Loretta helemaal niet van feestdagen houdt! Ook kregen de twee de keuze tussen heerlijke oliebollen of onweerstaanbare appelflappen. 

OJA! Leuk weetje... Loretta kan heel goed snowboarden. Check snel de video om erachter te komen wat voor trucjes ze allemaal kan! 

Heb je de dilemma's met Marco Borsato gemist? Check 'm hieronder! 

| Video

Dilemma's met... Marco Borsato!

Het is weer tijd voor dilemmadonderdag! Deze week staat heel 100% NL in het teken van Marco Borsato zijn nieuwe album Thuis, dus ook vandaag... dit keer wordt Marco Borsato ondervraagd met wat pittige dilemma's.

Marco heeft een paar grote hits op zijn naam staan, maar als hij nou eentje moest kiezen... welke zou dat dan zijn? Ook moet hij kiezen tussen twee opkomende talenten waar hij veel mee heeft: OG3NE of Maan? In de nieuwe dilemmavideo zie je dit en nog veel meer! Dus check snel de video hierboven.

Dilemmavideo met Guus Meeuwis gemist? Bekijk 'm hieronder! 

| Showbizz

Dilemma's met... Guus Meeuwis!

De wintereditie van Groots met een zachte G staat alweer voor de deur en daarom deze week dilemma's met niemand minder dan de man hem zelf, Guus Meeuwis! Op de leukste dag van de week maakt hij een van de moeilijkste keuzes in zijn leven.

Zo moet Guus kiezen tussen twee van zijn belangrijkste dingen in het leven 'Groots met een zachte G of carnaval'! Ook komen we erachter dat de Brabander een échte is, want hij laat merken dat hij een echte bierfanaat is. Lachen met Guus Meeuwis dus in de nieuwe dilemmavideo. Check 'm snel hierboven!

De dilemma's met Ladies of Soul gemist? Bekijk 'm hieronder. 

| Video

Dilemma's met... Ladies of Soul!

YEAH… het is weer: DILEMMADONDERDAG, één van de leukste dagen van de week, op het weekend na. Voor de nieuwe kijker: we stellen BN’ers hilarische maar vaak onmogelijke dilemma’s!

Deze week is het de beurt aan niet één, niet twee, niet drie maar zelfs VIER vrouwen: Candy Dulfer, Berget Lewis, Glennis Grace en Edsilia Rombley. Kortom: de Ladies of Soul.

En zeg je de Ladies of Soul? Dan zeg je 'LOL' (hé dat rijmt). En als je niet begrijpt wat we bedoelen? Dan moet je zeker de video checken! Want vier energieke vrouwen naast elkaar, zorgt voor de meest uiteenlopende antwoorden op de onmogelijke vragen…

Check de dilemmavideo met Lars hieronder! 

| De Ochtendshow met Lars

Dilemma's met... Lars Boele!

Het is weer de favoriete dag van de week: Dilemmadonderdag! Dit keer niet met een artiest, maar door artiesten voor onze eigen ster van de ochtend: Lars Boele! 

In deze video leggen verschillende BN'ers onze ochtendjock Lars onder het vuur met lastige dilemma's. Zo moet hij kiezen tussen zijn vriendin of bier drinken in de kroeg en wil Ali B graag weten welke rapper zijn favoriet is!

Check snel de dilemmavideo hierboven! 

Dilemma's met Jeroen van der Boom gemist? Bekijk 'm hieronder! 

| Video

Dilemma's met... Jeroen van der Boom!

Het is weer de leukste dag van de week... donderdag! Deze week dilemmadonderdag met Jeroen van der Boom. Recent is zijn nieuwe single 'Nou Is Het Genoeg' uitgekomen en na deze dilemma's zei hij precies hetzelfde.

Er werden een aantal lastige dilemma's aan Jeroen voorgelegd. Wat zou hij wensen en wanneer zou hij de wens doen, nu of over 25 jaar? Daarnaast komen we er ook achter dat hij liever Jeroen van der Tak heet, als hij naakt zou optreden... dat en nog veel meer zie je in de nieuwe dilemmavideo!

Check snel de video hierboven!

De dilemmavideo met Ali B gemist? Kijk 'm hieronder... lachen! 

| Video

Dilemma's met... Ali B!

Donderdag is toch écht wel één van de leukste dagen van de week. Niet alleen omdat het weekend al bijna in zicht is, nee… omdat we natuurlijk een gloednieuwe dilemmavideo voor je hebben.

En deze keer is het met niemand minder dan Ali B, die naar eigen zeggen 'dilemma's áltijd spannend vindt'. Of daar iets van te merken was in de video? Nou ja... oordeel zelf maar. Eén ding is zeker: De grappen vliegen je om de oren. Dat belooft wat aanstaande vrijdag in een nieuwe Voice of Holland.

Marco Borsato
Tussen de grappen door kwam de serieuze Ali ook nog even naar boven. De rapper pakt even zijn momentje om vooral Marco Borsato even in het zonnetje te zetten voor alles wat hij heeft gedaan voor Ali! Bekijk de video hierboven.

De dilemma's met de 3JS trouwens nog niet gezien? Check de video hieronder!

| Showbizz

Dilemma's met... 3JS!

De 3JS vieren dit jaar hun tien jarig bestaan in de AFAS Live! Een mijlpaaltje voor Jan, Jaap en Jan... dus tijd om ze eens goed op de proef te stellen met wat lastige dilemma's! 

Zo komen we erachter dat de heren liever niet gaan optreden dan dat ze allemaal naakt op het podium staan. Ook moeten ze kiezen tussen de lastige keuze om nu een wens te doen of over 25 jaar, maar... daar hebben ze een heel goede oplossing voor en kiezen ze tussen een derde been of een derde arm! 

Benieuwd naar de vorige dilemma's met Dave Roelvink? Check ze hieronder! 

| Showbizz

Dilemma's met... Dave Roelvink!

De dag waar iedereen op zit te wachten, donderdag! Bijna weekend, maar eerst de dilemmavideo van deze week. Vandaag komen we meer te weten over Dave Roelvink! Check snel de video hierboven! 

Dave Roelvink is bekend van verschillende tv-programma's, maar ook als dj. Dan zal hij vast veel verdienen... dus daarom de lastige dilemma 'nooit meer geld of nooit meer seks?' en ook zien we welke gedachten Dave Roelvink dagelijks heeft. Als je van de prachtige lach van Dave houdt, bekijk dan snel de video, want er wordt veel in gelachen!

Heb jij de dilemmavideo van vorige week gemist? Check 'm hieronder. 

| Video

Dilemma's met... Brace!

Brace is een tijdje uit de schijnwerpers geweest, maar sinds The Voice of Holland is hij weer helemaal terug! Genoeg reden om eens lastige dilemma's aan hem voor te leggen. Ook over Expeditie Robinson, want al snel lag hij uit de race... hoe kan dat? Hij vertelt het in de dilemmavideo van vandaag!

Ook had hij de lastige keuze om te teleporteren of gedachten te kunnen lezen en moet hij kiezen tussen goede vriend Ali B of Kenny B! Dit en nog veel meer vertelt hij in de nieuwe video. Check 'm snel hierboven!

De dilemmavideo van vorige week gemist? Bekijk de video hieronder! 

| Video

Dilemma's met... Diggy Dex!

Het is weer zover... Dilemmadonderdag! Elke week legt 100% NL een aantal gekke, soms gestoorde, soms lastige maar vooral leuke dilemma's voor aan artiesten. Deze keer moest Diggy Dex eraan geloven. Arme Dexie... 

Iedereen kent 'm natuurlijk nog van zijn hit 'Slaap Lekker' of 'Laten We Dansen'. De goedlachse Koen, zoals 'ie eigenlijk heet, legt zich helemaal bloot in de nieuwste video. Zo kom je erachter of hij nog een derde been ambieert of een derde arm. Of dat hij liever vliegt dan dat hij kiest voor tijdreizen. Wat nog meer? Oh ja, dat hij graag wil samenwerken met een grote artiest. Maar wie? Dat verklappen we natuurlijk niet.  

Check snel de dilemmavideo hierboven! Heb je de vorige dilemma special gemist? Kijk 'm hieronder!

 
| Video

[SPECIAL] Dilemma's met... o.a. Dave Roelvink, Ali B & Diggy Dex

Het is dilemmadonderdag, maar vandaag net iets anders dan normaal! Het is namelijk tijd voor een special. Hierin beantwoorden meerdere BN'ers dilemma's en vandaag zijn onder andere Ali B, Dave Roelvink, Jeroen van der Boom en de 3JS aan de beurt! 

De bekende Nederlanders beantwoorden 'vliegen of tijreizen' en 'als je een wens zou mogen doen... zou je die vandaag of over 25 jaar doen'. Zo kwamen we erachter dat Ali B nog wel eens naar de middeleeuwen zou willen gaan en dat Dave Roelvink wel een beetje klaar is met het vliegen! 

Check snel de nieuwe dilemmavideo hierboven! Heb je de vorige dilemma's gemist met Jim Bakkum? Kijk 'm hieronder! 

 
| Showbizz

Dilemma's met... Jim Bakkum!

In de Middagshow met Koen was niemand minder dan Jim Bakkum te gast! Hij speelde al in musicals zoals Grease, Fame, Hairspray, Wicked en Hartsvriend... en hij kwam langs om te praten over onder andere 'On Your Feet'! Dus het ideale moment om hem een aantal uitdagende dilemma's te stellen! 

Zo kwamen we erachter dat hij misschien stripper gaat worden en dat hij liever grijs wordt dan kaal! Wat hij nog meer voor verrassends vertelt zie je in de video met Jim Bakkum! Check 'm snel hierboven! 

De vorige dilemma's gemist met Lange Frans? Kijk dan hieronder! 

 
| Video

Dilemma's met... Lange Frans!

De leukste dag van de week is weer aangebroken: Dilemmadonderdag! Deze week worden een aantal lastige, gekke en vooral moeilijke dilemma's voorgelegd aan Lange Frans. Bij Dutch Valley moest Lange Frans optreden en toen we hem vroegen of hij liever wou tijdreizen of vliegen, dacht hij meteen dat zijn tijdmachine backstage al klaar stond! 

Ook kwamen we erachter dat hij aardig wat geld heeft uitgegeven aan Temptation Island. En hij heeft jaren gewoond in Diemen, maar hij woont nu in Amsterdam... waar zou hij voor kiezen? Allemaal verrassende antwoorden in de nieuwe dilemmavideo met Lange Frans! 

Check snel de video hierboven! 

Heb je de dilemma's gemist met Nielson? Bekijk ze hieronder. 

 
| Video

Dilemma's met... Nielson

Het is weer de leukste dag van de week: Dilemmadonderdag! Deze week hebben we Nielson getackled voor wat lastige vragen. 100% NL was aanwezig bij Dutch Valley waar de zanger moest optreden. Mooie gelegenheid dus om de Dordrechtenaar 't hemd van het lijf te vragen.

De zanger van Beauty & The Brains moest kiezen tussen Temptation Island of Adam Zkt Eva VIPS en een derde been of een derde arm. Wat zou jij kiezen? Nielsons antwoorden zullen je in ieder geval verrassen... Check de gloednieuwe dilemmavideo hierboven!

Heb je de dilemma's met Lars & Koen gemist? Bekijk ze hieronder!

 
| Video

Dilemma's met... Lars & Koen

NIET IN PANIEK RAKEN maar deze week doen we het nét ietsjes anders met de dilemma’s op dilemmadonderdag… Deze week leggen namelijk niemand minder dan onze 100% NL DJ’s Lars Boele en Koen Hansen de dilemma’s aan elkaar voor.

Beiden moeten om de beurt vragen aan elkaar stellen MAAR wat ze nog NIET weten is welke vraag dat gaat zijn. Ze vissen de vragen namelijk letterlijk uit de ‘hoge hoed’ zonder te weten wat er op het papiertje staat en dat levert soms awkward situaties op!

Ga dat zien in de video hierboven!

NU je toch bezig bent... kun je meteen de dilemma's met Gers Pardoel hieronder bekijken. Vinden we leuk!

 
| Video

Dilemma's met... Gers Pardoel

Deze zomer is Gers Pardoel van plan een nieuw album te releasen, dat vertelde hij eerder in De Ochtendshow met Lars. Ook zou hij meedoen met Beste Zangers, maar dat ging niet door... Genoeg redenen om Gers Pardoel nog een aantal lastige dilemma's voor te leggen! 

Gers Pardoel is bekend van zijn tracks Ik Neem Je Mee, Bagagedrager, Louise en zijn nieuwe single 'Anne'. In België gaat hij keihard, want zijn eigen show is al een keer uitverkocht en hij heeft net een extra concert aangekondigd in de Lotto Arena. Nu werd hij op de welbekende zitzak gezet en kreeg hij dilemma's voorgelegd... 'Altijd hinkelen' of 'altijd kruipen' en de keuze 'coach bij The Voice of Holland' of 'jurylid bij Idols'. 

Benieuwd wat ze gaan kiezen? Check de video hierboven! 

Dilemma's met André van Duin
Benieuwd naar de vorige dilemma's? Die waren met André van Duin! Bekijk ze hieronder. 

 
| Video

Dilemma's met André van Duin

Wat begon als een spontaan idee is deze week uitgegroeid tot een samenwerking tussen André van Duin en Van Huys Uit! In de Middagshow kwam Koen Hansen met het idee om de ultieme Nederlandstalige zomerhit, André van Duin met Als De Zon Schijnt, in een nieuw jasje te steken! 

Hij belde André van Duin meteen om te vragen of hij na 34 jaar een nieuwe versie van het nummer zou willen maken. Na een een positief antwoord heeft Koen de Nederpopband Van Huys Uit ook gevraagd of zij mee wilden werken aan deze nieuwe versie. Ook zij stemden in. Een nieuwe hit is geboren! Klik hier om het nummer te luisteren.

Dilemma's
Tijdens de opnames heeft Koen natuurlijk meteen de gelegenheid gepakt om André wat dilemma's voor te leggen. Zo vroeg Koen of André het liefst met Marco Borsato of met Guus wil samenwerken. Wat denk jij? Bekijk de video hierboven! 

PS. Check ook meteen de dilemma's met Dilan Yurdakul en Britt Scholte hieronder! 

 
| Video

Dilemma's met... Britt Scholte en Dilan Yurdakul

In de eerste week van juli heeft GTST de eerste editie van het GTST Magazine gelanceerd…  én natuurlijk was 100% NL daarbij en legden wij de cast een aantal dilemma's voor!

Deze keer zijn Dilan Yurdakal en Britt Scholte aan de beurt oftewel Aysen en Kimberly in GTST en die hadden het af en toe best moeilijk. Het is dan ook écht niet makkelijk kiezen tussen 'naakt acteren of naakt presenteren' of 'de tegenspeler die uit zijn mond stinkt of jij die altijd uit je mond stinkt'.

Oef! Benieuwd wat ze kiezen? Bekijk de video hierboven.. 

PS. Heb je de GTST-dilemma's met Buddy Vedder en Alkan Coklu al gezien? Bekijk de video hieronder!

 
| Video

Dilemma's met... Buddy Vedder en Alkan Coklu!

GTST-fans hebben het in de zomer er maar zwaar mee! Anderhalve maand geen Goede Tijden  Slechte Tijden kijken. WAT NU?!

100% NL kan het gemis ietsjes verzachten! In de eerste week van juli heeft GTST de eerste editie van het GTST Magazine gelanceerd…  én natuurlijk was 100% NL daarbij en legden wij de cast een aantal dilemma's voor!

Deze week zijn Buddy Vedder (Rover) en Alkan Coklu (Amir) aan de beurt en die kregen wat pittige dilemma’s voorgeschoteld… Het werd Alkan zelfs zó heet onder de voeten dat hij opstond en wegliep!

Benieuwd geworden?! Bekijk de video hierboven! 

PS. Heb je de dilemma’s met Jody Bernal al gezien? Bekijk de video hieronder!

 
| Video

Dilemma's met... Jody Bernal!

Na 17 jaar is Jody Bernal terug met een heerlijke zomerse track, 'La Colegiala'. Het ideale moment om hem weer een aantal vragen te stellen, maar dan wel op een opmerkelijke manier! 

Deze week wordt Jody Bernal onder het vuur genomen met een aantal lastige dilemma's. Zo kon hij écht niet kiezen tussen deelname aan Temptation Island of Adam Zkt. Eva VIPS!

Ben je benieuwd naar alle dilemma's? Check snel de hele video hierboven! 

PS. Heb je de dilemma's met Nick & Simon al gezien? Bekijk ze hieronder!

 
| Video

Dilemma's met... Nick & Simon!

Een nieuwe week dus ook weer nieuwe dilemma's! Deze week moest het Volendamse duo Nick & Simon eraan geloven. Het duo heeft net hun persoonlijkste nummer ooit Welkom uitgebracht en in september ligt hun nieuwe album Aangenaam in de schappen!

Dat mag gevierd worden met wat pittige 100% NL dilemma's... En geloof ons, die waren niet makkelijk. Hoe moet je bijvoorbeeld nou kiezen tussen "Alle fans een bierdouche geven of vals zingen?" en "Repeteren met een drilboor geluid of optreden met half verdoofd gezicht".

Bekijk de video hierboven!

Heb je de dilemma's met MAAN al gezien? Bekijk de video hieronder!

 
| Video

Dilemma's met... MAAN

Het gaat lekker met MAAN! In 2016 won zij The Voice of Holland en sindsdien timmert ze hard aan haar solocarrière. Zo zingt ze nu de sterren van de Hemel in de Beste Zangers van Nederland én is ze binnenkort te zien in Dance Dance Dance met danspartner Kay van der Voort.

Maar wie is MAAN nou eigenlijk verder? Hoogste tijd om haar wat pittige dilemma’s voor te leggen… En geloof ons, die waren niet makkelijk. Hoe moet je bijvoorbeeld nou kiezen tussen "Vinchenzo of Buddy Vedder?" of "Met iedereen zoenen of alles altijd met NEE beantwoorden?"

Heb je de dilemma's met André Hazes al gezien? Bekijk de video hieronder!

 
| Showbizz

Dilemma's met... André Hazes!

Het nieuwe album van André Hazes, 'Wijzer', is uitgekomen! Onder andere de tracks Ik Haal Alles Uit Het Leven en Ga waren eerder deze week al te horen in de Ochtendshow met Lars. Omdat dit natuurlijk groots moet worden gevierd, legden wij André een paar spannende dilemma's voor! 

Hij vertelt onder andere dat hij laatst keihard onderuit is gegaan en maakt hij de keuze tussen naakt optreden of in je broek plassen tijdens het optreden... Dit wil je dus niet missen! 

Heb je de dilemma's met OG3NE gemist? Bekijk ze hieronder!

 
| Video

SONGFESTIVAL-DILEMMA'S met OG3NE!

Amy, Shelley en Lisa van OG3NE zijn druk bezig met de voorbereidingen van het Songfestival. Op 9 mei zullen de dames Nederland vertegenwoordigen met 'Lights and Shadows'! Omdat ze zo druk met de voorbereidingen zijn, hadden wij een paar lastige dilemma's voor ze! 

En die waren écht niet makkelijk... Hoe moet je bijvoorbeeld nou kiezen tussen "Naakt optreden of nooit meer zingen?" of tussen "Lars en Koen?"

Bekijk de video hierboven!

 

Meest gelezen


100% NL gebruikt functionele cookies, google analytics, tracking en profiling cookies voor adverteerders. Klik hier voor meer informatie over deze cookies en hoe je ze uitzet.