100% NL Kerst Top 25

De allerlekkerste kersthits bij elkaar!

Hohoho! Zorg jij op kerstavond voor cadeaus onder de boom, heerlijk eten en een tafel vol vrienden of familie? Dan zorgen wij vanaf 19:00 uur voor een lijst met de 25 mooiste kersthits ooit gemaakt! 

Om de ideale lijst voor jou samen te stellen hebben we jouw hulp nodig! Stem hieronder op jouw favoriete kersthits en maak kans op een Purol cadeaupakket!

Merry Christmas!

Weet jij wie er op nummer 1 staat?

Omdat het bijna Kerst is, maak je naast een Purol cadeaupakket ook nog eens kans op een uitgebreid kerstpakket als je op de uiteindelijke nummer 1 hebt gestemd!

Merry Christmas!

Purol

Purol maakt zich sterk om producten te kunnen bieden die de huid in haar waarde laten en die dus goed worden getolereerd. Zo zijn de meest recente introducties (Purol Crème en Purol Soft Crème Plus) speciaal getest en ontwikkeld op huidvriendelijkheid en bevatten zij geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Zij zijn volledig pH-neutraal. Ook de andere producten uit het Purol assortiment zitten boordevol effectieve ingrediënten, zijn uiterst zacht voor de huid en hullen deze als het ware in een verzorgende en beschermende cocon.
Voor elk plekje is er een prachtig product, voor elke specifieke huidbehoefte is er een betrouwbare, doeltreffende oplossing. Functioneel, fair en verbazingwekkend effectief!