Geef jouw Borrel Top 3 op!

Win het Maza Mezze Borrelpakket!

Kijk jij altijd uit naar het weekend en hou je wel van gezelligheid? Dan ben je bij 100% NL aan het goede adres! Iedere vrijdag is het namelijk Meezing Vrijdag bij 100% NL en ga je samen met ons zingend het weekend in. Maar met een lekkere borrel van Maza erbij is het natuurlijk nog meer feest! 

De 100% NL Borrel Top 3
Samen met Maza zijn we opzoek naar jouw ultieme Borrel Top 3! Welke drie nummers wil jij absoluut horen tijdens de vrijdagmiddagborrel thuis of op je werk? Op welke hits ga jij met je collega's dansend het weekend in? Geef hieronder jouw Borrel Top 3 op en maak kans om jouw top 3 vrijdag in De Middagshow met Koen te horen én op het Maza Mezze Borrelpakket die vol zit met mediterrane specialiteiten. Hiermee zet je in een handomdraai een smakelijke Mezze op tafel; kleine hapjes die je lekker kunt delen met je vrienden of collega's voor een gezellige borrel!  

 

stemmen_top100.png

Maza: Smaken van ver uit een keuken dichtbij! 

Wij maken verse Falafel, diVERSE soorten Hoemoes, salades en sauzen. Verse ingrediënten, traditionele bereidingswijzen en veel passie voor onze producten zorgen voor de unieke smaak. Authentieke recepturen, maar gewoon in onze keukens in Zaandam, Amsterdam en Amstelveen gemaakt. Bovendien zijn al onze producten vegetarisch en halal en de meeste zelfs ook nog veganistisch en koosjer.

Naast het wel bekende smeren en dippen kun je ook heerlijk koken met onze producten, zie www.maza.nl/recepten.

Wil je ons een keer in het echt bewonderen? Kom dan naar de Foodhallen Amsterdam of winkelcentrum Stadshart Amstelveen om meer uit onze keukens te zien!