Ben jij het zonnetje in huis?

Dan maak je kans op een Sunmaster zonnescherm!

100% NL en Sunmaster gaan op zoek naar een échte sfeermaker, ook wel 't Zonnetje in Huis genoemd! Ben jij altijd vrolijk en zorg jij voor positiviteit in jouw omgeving? Dan zoeken we jou!

We gaan op zoek naar de mooiste familieverhalen. Wie uit jouw familie drukt altijd een positieve stempel op ieders humeur? Wie maakt je het meest aan het lachen en is altijd vrolijk thuis? Geef hem of haar (of natuurlijk jezelf) op en wie weet win jij een Sunmaster zonnescherm inclusief montage!

Ik wil het Sunmaster zonnescherm winnen, wat moet ik doen?
Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten waarom iemand uit jouw omgeving (of jij zelf) het zonnetje in huis is. Van maandag 20 t/m donderdag 23 mei belt Barry iedere ochtend in De Barry Paf Show één genomineerde, die zijn of haar verhaal mag vertellen. Op vrijdag 24 mei spelen we het finalespel.

Geef je op! Mail icon

Algemene & Aanvullende Voorwaarden en Privacyverklaring

Voor alle acties gelden de algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de privacyverklaring van RadioCorp B.V.

Aanvullende voorwaarden

  • Alleen de bijzondere inzendingen komen in aanmerking. Sunmaster personeel uitgesloten.
  • De prijs dient voor september 2019 afgenomen te worden.
  • Het zonnescherm heeft een minimale afmeting van 2,5 meter en een maximale breedte van 5,5 meter.
  • De hoofdprijs is incl. standaardmontage (=begane grond montage).
  • Sunmaster zal na de actie contact opnemen met de winnaar voor de prijsafhandeling.

Sunmaster

Sunmaster is al bijna 50 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Onze collectie bestaat uit zes productgroepen: uitvalschermen, screens, knikarmen, buitenjaloezieën, rolluiken en buitenleven. Kwaliteitsproducten die zorgen voor een comfortabel buitenleven én een aangenaam binnenklimaat. Ontwerpen, testen en fabriceren van al onze producten doen we in eigen beheer met duurzame en betrouwbare materialen. We volgen de lifestyletrends en passen deze toe op onze producten. Want zonwering en rolluiken moeten niet alleen goed werken, ze moeten er ook mooi uitzien. Je kan erop vertrouwen dat jouw zonwering goed werkt en lang meegaat. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kun je rekenen op de service van de Sunmaster-specialist.