De Hit van 100, win 100 euro!

Sinterklaas en Kerstmis zijn dichterbij dan je denkt, en dat houdt in dat veel mensen weer op pad gaan om cadeautjes in te slaan! In de dure decembermaand is een extra zakcentje meer dan welkom. Goed nieuws, want bij 100% NL gaan we dat voor jou regelen! Van maandag 29 oktober t/m zondag 18 november maak jij iedere dag een aantal keer kans op €100,-!

Ik wil kans maken op die €100,-, wat moet ik doen?
In De Ochtendshow maakt de jock elke ochtend een 100% NL hit bekend. Die hit kan jou €100,- opleveren. Hoor je het benoemde liedje die dag op 100% NL voorbij komen? Bel dan naar de studio via telefoonnummer 0909 - 7000 123 (€0,45 per gesprek). De 100e beller wint €100,-! 

Contactloos betalen

Contactloos betalen met betaalpas of mobiele telefoon (mobiel aftikken) doen we tegenwoordig bijna allemaal. Voor kleine bedragen tot en met 25 euro is het ideaal, omdat er dan geen pincode meer nodig is. Bij bedragen boven de 25 euro wordt wel een pincode gevraagd. Drie korte piepjes geven aan dat de betaling geslaagd is: Betaal snel, betaal safe, betaal simpel… contactloos betalen, 't is zo gepiep-piep-piept!

Wil je meer informatie over contactloos betalen en hoe het werkt? Je vindt meer informatie op de website van PIN.NL. Wil je contactloos betalen met je mobiel? Download dan de betaalapp van je bank.