Raad de Meezinger

Win de jackpot!

Het spannendste spel van de radio is terug... de Meezinger! Van 13 maart t/m 7 april maak je van 07:00 tot 19:00 uur ieder uur kans op veel cash als jij weet die de Meezinger is! Bij een goed antwoord win je het bedrag dat de Meezinger op dat moment waard is. Wordt er een fout antwoord gegeven? Dan gooien we €100,- in de pot! 

Hoe kan ik meedoen?
Je kunt meedoen door je naam te smsen naar 2060 (0,40 cent per ontvangen bericht) of door je naam te sturen via de gratis 100% NL-app! Let op: berichten met een antwoord worden uitgesloten van deelname.

Heb je een naam in je hoofd en wil je even checken of 'ie al genoemd is? Dat kan! Hieronder kun je alle foute antwoorden zien.

Meezinger terugluisteren?
Wist je dat je het fragment van de Meezinger in de 100% NL App kunt terugluisteren? Heb je 'm nog niet? Downloaden!

Mental Theo
Na een weekje op zoek te zijn geweest naar de Meezinger, had Pim Banken het bij 't juiste eind! Hij noemde Mental Theo en wint daarmee 'even' 7.900 euro!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen.

Ook gelden de aanvullende voorwaarden m.b.t. tot de Meezinger. 

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

De Meezinger wordt mogelijk gemaakt door...
Het kostuum waarin je gaat trouwen heeft een speciale betekenis. Het is misschien wel hét belangrijkste kostuum dat je ooit zult kopen. En voor dat pak moet je bij ROKA zijn. Want met een pak van ROKA laat je écht een onvergetelijke indruk achter!

Voor meer info ben je natuurlijk van harte welkom in de ROKA Stores of op roka.nl