Evenementenkalender

Er even lekker tussenuit is voor iedereen goed. Een leuk feestje, maar ook voor dames die houden van een leuke dag weg met vriendinnen of de sportievelingen onder ons! Houdt de website in de gaten voor welke evenementen 100% NL ticket weggeeft! 

100% NL is trotse partner en populaire evenementen door heel Nederland. 

Wil jij nou bij een van deze toffe evenementen zijn? Houd de website dan goed in de gaten!


Libelle Zomerweek

21 t/m 27 mei

Laat de spiegelballen maar draaien, want van 21 t/m 27 mei viert de Libelle Zomerweek het állergrootste discofeest van het jaar op het Almeerderstrand! Kom shoppen in meer dan 400 shops, lekker eten, workshops volgen en meezingen met Boney M, Charly Luske en NOG 80 geweldige artiesten. Het belooft een onvergetelijk dagje uit te worden! Bestel nu kaarten met 4 euro korting op libellezomerweek.nl!

LOGO_libelle (1).jpg

De Toppers in Concert: Pretty in Pink

25, 26 en 27 mei

Op 25, 26 en 27 mei wordt het weer een en al feest in de Amsterdam ArenA! De Toppers in Concert zullen de hele tent weer verbouwen en dit keer compleet in roze. Het thema van dit jaar is namelijk 'Pretty in Pink'. René, Jeroen, Jan Smit en Gerard Joling beloven dat het weer een meezingspektakel gaat worden. Zing jij met ons mee? Bestel dan hier snel je tickets! 

Wil jij extra kans maken op tickets voor de Toppers in Concert? Luister dan naar 100% NL!


Groots met een Zachte G

8 juni t/m 10 juni

Het oer Brabantse feest van Guus Meeuwis zit er weer aan te komen. Op 8,9 en 10 juni zal "Groots met een Zachte G" weer plaatsvinden in het Philips Stadion in Eindhoven! Na meer dan 50 stadionconcerten is Guus Meeuwis niet meer weg te slaan uit de Nederlandse stadions. Wil jij bij dit geweldige meezingfeest zijn? Klik dan hier of luister extra veel naar 100% NL! 


Indian Summer Festival

29 & 30 juni

Op 29 en 30 juni staat heel Nederland weer in het teken van het "Indian Summer Festival"! Zingen, zingen en vooral dansjes doen op o.a. Guus Meeuwis, De Jeugd van Tegenwoordig, Sam Feldt en Frequencerz! Tijdens de 17e editie van dit festival staan er 17 stage's waar jij op los kunt gaan! 


100% NL Awards

20 februari in Club Panama Amsterdam

De 100% NL Awards is de publieksprijs van de Muziek van Nederland. Op 20 februari worden ze weer uitgereikt en dit keer in Club panama Amsterdam! Vorig jaar wonnen onder andere OG3NE, Marco Borsato, MAAN en Miss Montreal een 100% NL Award. Wie dit jaar een award binnen mag slepen bepaal jij! Breng hier nu snel jouw stem uit.