Fashion Friday

Elke vrijdag bij Marjon Keller op 100% NL!

Na een wisselvallige zomer, die af en toe meer op de herfst leek, is de herfst nu écht begonnen. En dat betekent eigenlijk dat het weer de hoogste tijd is voor een nieuwe garderobe! Want voor die jurkjes wordt het nu wel echt te koud...

Ben jij dus ook zó toe aan een nieuw outfit voor de herfst? Dat komt mooi uit! 100% NL heeft een personal shopper voor je geregeld, inclusief een compleet dagje modeshoppen!

Wat moet je doen?
Stuur ons een selfie en vertel ons waarom jìj nieuwe kleding nodig hebt. Word je door Marjon Keller teruggebeld op Fashion Friday? Dan win jij een compleet verzorgde dag modeshoppen bij Van Tilburg Mode & Sport. Want hé... alles mag op vrijdag!

DOE MEE Mail icon

Algemene voorwaarden

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen.

Van Tilburg Mode & Sport Nistelrode
Met collecties van meer dan 600 toonaangevende merken is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor heren, dames en kids, schoenen en sport. Bij Van Tilburg Nistelrode zorgen we voor een stralende outfit én een stralende lach: gastvrijheid en persoonlijke service staan bij ons voorop.

Zo vermaken we kleding gratis in ons eigen atelier – klaar terwijl je wacht –, zorgen we voor een hapje en een drankje in drie gezellige horecagelegenheden en bieden we het gemak van een goede bereikbaarheid met voldoende parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur. Van Tilburg heeft daarmee niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk veel in huis. Die mix maakt ons uniek. Shop dag en nacht online op vantilburgonline.nl