"Is het bedrag nou hoger of lager..."

Win een Siemens wasmachine én droger.

Doe jij nog steeds de was met een ouderwets wasrek of heb je een wasmachine die het vaker niet doet dan wel? Dan zou ik deze week zeker naar 100% NL luisteren.

Deze week maak je in de Ochtendshow met Lars en in de Middagshow met Koen namelijk kans op een Siemens wasmachine én droger.

Wat moet je ervoor doen?
Is het bedrag dat we zoeken nou hoger ... of lager? Dat is deze week de vraag bij het 'Hoger-Lager spel' powered by BCC. Het is jouw taak om te raden welk getal we zoeken. 

Hoe?
Zodra Lars in de ochtend of Koen in de middag een oproep doet, bel je het nummer 0909 7000 123 (€ 0,45 per gesprek). Je krijgt één kans om het nummer te raden! Welk nummer dat is, is aan  jou! De enige hint die de dj jou mag geven is 'hoger' of 'lager'. 

Noem je het juiste getal? Dan win je een Siemens wasmachine én droger.

 

BCC

Cashback actie bij BCC! De Siemens Sensofresh wasmachine en andere actiemodellen wasmachines en drogers, nu tot wel 100 euro retour en gratis bezorgd! Kom naar een van onze 71 winkels of kijk op BCC.nl. Dat is zeker BCC!

SensoFresh: in 30 minuten weer frisse kleding

Het sensoFresh-programma rekent in korte tijd af met geuren in kleding, denk hierbij aan sigarettenrook of etensluchten.

Zelfs uit tere en niet-wasbare weefsels. De actieve zuurstof neutraliseert geur in slechts 30 minuten.

Klik hier en koop jouw SensoFresh wasmachine tegen aantrekkelijke prijzen.