Win een onvergetelijke winstersport

KitzSki Goes Dutch

100% NL laat jouw 2018 fantastisch beginnen, want jij maakt nu kans op een onvergetelijke wintersport! Van 21 t/m 27 januari 2018 is voor het eerst in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg een speciale Nederlandse week! Maak kennis met skilegende Hias Leitner, inspecteer de befaamde Streif Hahnenkamm afdaling en geniet van het live entertainment van onder andere Thomas Berge en niemand minder dan Gerard Joling! 

Inmiddels kun je niet meer meedoen! Vanmiddag maakt Koen de grote winnaar bekend... 

De winnende foto

Richard Rot gaat op wintersport.

Richard Rot gaat samen met zijn vrouw naar de sneeuw! Hij is getrouwd in de sneeuw en stuurde deze foto (zie hieronder).

De winnende foto

KitzSki Goes Dutch

Van 21 t/m 27 januari 2018 is voor het eerst in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg een speciale Nederlandse week! Met een geweldig gezellig programma vol winters plezier. Maak kennis met skilegende Hias Leitner, doe mee aan de skihuttenrally, inspecteer de befaamde Streif (Hahnenkamm afdaling) met skiprofessional Maarten Meiners en geniet van het live entertainment met Thomas Berge en niemand minder dan Gerard Joling! Kortom, wil je een onvergetelijke wintersport met een Nederlands tintje, zorg dan dat je er eind januari bij bent!