Win kaarten voor de Libelle Zomerweek!

Los jij als snelste de memory op?

Laat de spiegelballen maar draaien, want van 21 t/m 27 mei viert de Libelle Zomerweek het állergrootste discofeest van het jaar op het Almeerderstrand! Lekker shoppen, eten, workshops volgen en meezingen met meer dan 80 artiesten, kortom: een fantastische dag en jij maakt kans om hierbij te zijn!

Ik wil tickets winnen, wat moet ik doen?
Hoe goed ben jij in spelletjes spelen? Los het memoryspel hieronder zo snel mogelijk op en win vier kaarten voor de Libelle Zomerweek! 

Lars sluit de Libelle Zomerweek af!
Zondag 27 mei zal Lars de Libelle Zomerweek spetterend afsluiten tijdens de Afternoon party van 17:00 - 18:00 uur. Wil jij Lars zijn show niet missen? Dan heb je nog een reden om mee te doen met de memory! Nodig al je vrienden uit en zorg dat jij de snelste bent zodat jij met 3 vriendinnen naar het allergrootste discofeest van het jaar gaat!

 

doe-MEE-BUTTon-xxl.png

Libelle Zomerweek

Van 21 t/m 27 mei is het tijd voor de 22e Libelle Zomerweek! Dit jaar staat het evenement in het teken van disco! Kom shoppen in meer dan 400 shops, lekker eten, workshops volgen en meezingen met Boney M, Charly Luske en NOG 80 geweldige artiesten. Het belooft een onvergetelijk dagje uit te worden! Bestel nu hier kaarten met 4 euro korting!


‚Äč