Win een geheel verzorgde F1-reis naar Abu Dhabi!

Voor twee personen

100% NL gaat naar de Formule 1 in Abu Dhabi, en jij kunt erbij zijn! Wil jij Max Verstappen aanmoedigen vanaf de Oranje Tribune? Of zou je je vader, man of vriend met deze droomreis willen verrassen? Speel dan mee met ‘Klaar voor de start... Paf!’ en maak vóór Vaderdag nog kans op een geheel verzorgde F1-reis voor twee personen naar bucketlist bestemming Dubai!

Ik wil deze reis winnen, wat moet ik doen?
Laat je gegevens achter via het invulformulier en wie weet ben jij de gelukkige! Van 10 t/m 14 juni zal Barry in de Barry Paf Show een naam oproepen. Hoor jij jouw naam voorbij komen, zorg dan dat je binnen 30 minuten naar de studio belt. Kom je in de uitzending dan ben je de gelukkige winnaar van die spectaculaire F1 reis. Maandag 10 juni vanaf 9 uur en dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni vanaf 7 uur maak je kans op deze geweldige prijs!

Wordt er binnen de gestelde 30 minuten niet teruggebeld? Dan gaat de vliegende ronde van start. Iedere luisteraar die naar de studio belt, maakt dan kans op deze spectaculaire F1 reis!

Ook maak je via onze Instagram kans op deze prijs! Houd daarom onze Instagram goed in de gaten.

Verdere info
Heb jij gewonnen? Dan ga je van woensdag 27 november t/m maandag 2 december met onze DJ Barry Paf mee naar Abu Dhabi. Hij zal op de exclusieve Oranje Tribune Marina Grandstand en Oranje Fanzone zorgen voor de muzikale omlijsting. En jij kan hier als speciale gast van ons bij zijn!

Doe mee! Mail icon

Stip Reizen Impressie Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi 2018

Benieuwd naar vorig jaar? Je bekijkt het hieronder!

Algemene & Aanvullende Voorwaarden en Privacyverklaring

Voor alle acties gelden de algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de privacyverklaring van RadioCorp B.V. Ben je benieuwd wat er bij de prijs zit inbegrepen en wat er niet bij inbegrepen zit? Je leest de aanvullende voorwaarden hier!

Stip Reizen

Stip Reizen heeft een uitgebreid en verrassend aanbod naar meer dan 35 bestemmingen. Boek eenvoudig online uw reis en profiteer van een goedkope vakantie naar uw favoriete bestemming. Of u nu op zoek bent naar een rondreis, cruise, fly-drive, riviercruise, verre reis, Formule 1 reis of een strandvakantie, bij Stip Reizen vindt u altijd een interessante aanbieding.

Aanbieding F1 arrangement
Wil jij erbij zijn in Abu Dhabi voor een onvergetelijk verblijf in het bruisende Dubai en een van de meest spectaculaire races beleven tijdens de Formule 1, en dat op de gezelligste Oranje Tribune? Stip Reizen biedt jou nu al een 5-daagse reis vanaf 1099 euro p.p.

Klik hier voor nog meer spectaculaire Formule 1 reisaanbod!