Maak kans op een verblijf in Disneyland® Paris!

Mickey en zijn vrienden nodigen je uit voor het Festival van Piraten & Prinsessen in Disneyland Paris! Vanaf 18 februari t/m 3 maart maak jij bij 100% NL kans op een verblijf in een Disney Hotel in Disneyland Paris.

Wij hebben 4-persoonskamer voor je gereserveerd voor twee nachten in het Disney's Sequoia Lodge, inclusief ontbijt en drie dagen toegang tot beide Disney® Parken. Omdat je in een Disney Hotel, op loopafstand van de Disney Parken slaapt, krijg je extra vroeg toegang tot de Disney®Parken tijdens Extra Magic Time en kan je Disney Figuren ontmoeten. Ook kan je bij je Disney Hotel gratis parkeren! Wil je weten hoe je dit kan winnen? Lees snel verder!

Ik wil dat arrangement voor Disneyland Paris winnen, wat moet ik doen?
Meedoen is heel simpel. Laat hieronder je gegevens achter en houd de radio goed in de gaten. Komt jouw naam in de Barry Paf Show rond 07:15 uur voorbij, of in het weekend om 09:15 uur? Dan heb je 30 minuten de tijd om naar de studio te bellen (0909-7000-123). Bel je op tijd? Dan win je een te gek verblijf! Bel je niet terug dan gaat de aasgierenlijn open. Ben je de 100ste beller, dan is het Disneyland Paris verblijf voor jou! 

Zorg dus dat je vanaf 18 februari elke dag naar de Barry Paf Show luistert en er ook in het weekend 's ochtends klaar voor zit. Wie weet ga jij er met de prijs vandoor!

Extra kans op Instagram en de website
Je maakt ook nog eens extra kans op een arrangement via onze Instagram account. Mocht je ons nog niet volgen, doe dat dan snel en hou ons kanaal goed in de gaten! Geef je je op via de website? Onder alle aanmeldingen verloten we nog een extra Disney arrangement!

Geef je op! Mail icon

Aanvullende voorwaarden

  • De vouchers zijn tot een jaar na uitgifte geldig
  • Verblijf (2 nachten) in Disney's Sequoia Lodge Hotel voor 4 personen
  • 3-daagse toegang tot Disneyland Park and Walt Disney Studios
  • Ontbijtvouchers
  • Let op: de reis er naar toe is niet inbegrepen

Festival van Piraten & Prinsessen

Voel jij je een echte prinses of een stoere piraat? Kies je avontuur tijdens het Festival van Piraten en Prinsessen, nog t/m 17 maart 2019 in Disneyland Paris! Beleef een Prinsessensprookje of ga op een spannende piratenreis tijdens dit spectaculaire en interactieve festival met de Disney Prinsessen en piraten.