Nederland schaatst met 100% NL

Blijf op de hoogte van alles rondom het schaatsen!

Nederland is hét schaatsland en dat blijkt wel uit grote namen als Rintje Ritsma, Leo Visser en Sven Kramer! Elk schaatsseizoen zal 100% NL met jou meeschaatsen, van natuurijs en kunstijs tot de grootste schaatsevenementen. 100% NL is namelijk mediapartner van de KNSB!

Oranje
Ga je naar een van de nationale schaatstoernooien in Thialf? Grote kans dat je ons daar dan ziet! Naast dat één van de grote bochten oranje gekleurd is, staan we daar ook met ons eigen dweilorkest. Zo brengen we nóg meer sfeer in het huis van kampioenen! 

Nederland schaatst met 100% NL

Spot 100% NL in Thialf

Heb je ons Dweilorkest al gezien?

Freestyle skaters zetten spectaculaire show neer

100% NL omarmt IJstijd.

Schaatskalender 2017-2018

Benieuwd naar de evenementen?

  • 9 t/m 28 februari: Olympische Spelen, PyeongChang
  • 9 t/m 11 maart: ISU WK Allround, De Coolste Baan van Nederland Amsterdam

Voor meer... klik hier

KNSB

Als trouwe mediapartner van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond, zal 100% NL op veel evenementen zichtbaar zijn. 

De KNSB staat voor alle schaatsliefhebbers... en niet alleen bij de al bestaande top talenten, maar ook bij kinderen die kennismaken met het schaatsen tot toekomstige talenten! Ook schaatsers die wekelijks op de baan staan en alle fans. Verder zet de KNSB zich nationaal in als overkoepelend orgaan die actief is voor de verdere versterking en alle promotie voor de schaats- en inline-skatesport op alle mogelijke manieren.