Jarig Honig brengt Nederlanders samen aan tafel

Honig bestaat 150 jaar en wil daarom iets speciaals doen voor Nederland! Daarom lanceert Honig de campagne #samenaantafel; een grootschalige campagne om Nederland actiever te betrekken bij voedselbanken!

Samen aan tafel voor de voedselbank

Daarom deelt Honig maaltijden uit en hopen wij jou te kunnen inspireren om hetzelfde te doen. Organiseer een benefiet-etentje en ga samen aan tafel voor de voedselbank! Via Honig.nl kun je handige tips en recepten vinden ter inspiratie voor je eigen etentje. Al het geld dat met deze actie ingezameld wordt, gaat naar de voedselbanken.

Wat kun jij doen?
Jij kunt dus ook een 1.benefietdiner organiseren voor vrienden/familie om de actie te steunen. Maar er is ook meer... Je kunt de voedselbank ook helpen door gewoon een 2.Honig product te kopen of door een 3.bedrag te doneren. Zó simpel kan het zijn!

"Voor wat, hoort wat"
Door de actie te steunen maak je kans om aanwezig te kunnen zijn op het Benefietdiner in Amsterdam waarbij ambassadeur René Froger als gastheer aanwezig is . Klik dus op de DOE MEE-knop en laat ons weten hoe jij wil bijdragen aan de actie.

Bekijk hieronder wat inspratiegerechten! Of klik hier.

DOE MEE Mail icon

Wie jarig is trakteert...

Daarom schenkt Honig aan de voedselbanken ook nog eens 150.000 kant en klare, houdbare maaltijden Spaghetti Bolognese. Want juist aan langer houdbare producten is grote behoefte bij de voedselbanken. Zeker in deze tijd van het jaar, na de feestdagen, een periode waarin de voedselbanken iedere vorm van steun extra goed kunnen gebruiken. 

Chili Con Carne

Babi Ketjap met gegrilde kip