100% Geluksmoment 100% Geluksmoment


Het 100% Geluksmoment in het Dolfinarium!

Met het hele gezin genieten van dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen? Dat doe je natuurlijk in het Dolfinarium! Vorige week hadden 100% NL en Dolfinarium iets heel leuks voor jou en je gezin geregeld.

Je maakte kans op een VIP dag naar het Dolfinarium met het hele gezin door een foto geluksmoment op te sturen met je gezin.

Inmiddels kun je niet meer meedoen en zijn de winnaars bekend.

Bekijk HIER alle inzendingen

Het grootste zeezoogdierenpark van Europa:

Het Dolfinarium!

Algemene Voorwaarden

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen.

Dolfinarium

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken.

De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staaten roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?