Toppers in Concert 2019

Win de laatste tickets!

Het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar is jarig: Toppers in Concert! René Froger, Jeroen van der Boom, Jan Smit en Gerard Joling vieren dit jaar het 15e verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA. Het thema is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. De dresscode is feestelijk rood voor de tweede ring, wit voor de eerste ring en blauw voor het veld. Dit alles met een kleine touch of gold. Zet alvast je feestmuts op en hang je slingers om want bij 100% NL maak je kans op de laatste tickets!

Ik wil naar Toppers in Concert, wat moet ik doen?
Wij hebben de laatste kaarten voor Toppers in Concert 2019 en jij kunt hier samen met drie vrienden of vriendinnen naar toe op vrijdag 31 mei! Van 25 t/m 31 mei maak je iedere dag kans op deze tickets door de juiste Topper aan een liedje te verbinden. Op de radio hoor je bij Barry en Chantal één van de Toppers en in onze Instagram Story zie je het bijpassende liedje. App de Topper en het liedje naar de studio met de 100% NL app en wie weet ga jij er met vier tickets vandoor!

Speciale gasten
Speciale gasten als The Weather Girls, Snollebollekes, Voice winnaar Jimi Bellmartin, T-Spoon, voormalig The Three Degrees-zangeres Sheila Ferguson, OG3NE en Re-Play maken het Toppers verjaardagsfeest compleet! Dit mag je niet missen!

Luister naar de Toppers in Concert afterparty op 100% NL
Direct na afloop van Toppers in Concert krijg je op 100% NL exclusief verslag van het concert. Luister op 31 mei en 1 juni vanaf 00.00 uur naar de Toppers afterparty op 100% NL!

Digitaal station Toppers in Concert
Wil je alvast in de stemming komen? Luister dan naar het digitale station van Toppers in Concert!

100% NL warming-up bij de Toppers Fanzone

Begin je bezoek aan Toppers in Concert goed en kom ‘s middags vanaf 14.00 uur gezellig naar de Toppers Fanzone waar het feest al vroeg gaat beginnen. De Toppers Fanzone wordt ingericht als groot horecaplein met diverse eet- en drinkgelegenheden, merchandise en een fantastisch podium. Barry Paf brengt je samen met optredens van diverse artiesten alvast helemaal in de stemming voor het concert. Het plein is gratis toegankelijk voor alle Toppers fans en is gelegen direct naast het stadion in het ArenA Park aan de ArenA Boulevard in Amsterdam. De Toppers Fanzone is geopend van 14.00 uur tot 19.00 uur, het moment dat de poorten van de Johan Cruijff ArenA open gaan.