Win een douchespeaker

Neem je favoriete muziek mee onder de douche!

Feest op de vrijdag! Bij 100% NL begin je je weekend extra goed met de allerlekkerste meezingers van Nederlandse bodem. ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis, ‘De meeste dromen zijn bedrog’ van Marco Borsato en ‘Leef’ van André Hazes jr.: ze komen allemaal voorbij tijdens Meezingvrijdag! De hele dag door worden er meezingers gedraaid om jullie op te warmen voor de vrijdagmiddagborrel én het weekend.

Meezingen maar!
Meezingvrijdag is iedere vrijdag te horen op 100% NL. De hele dag door beginnen we het uur met een lekkere meezinger en tussen 16:00 en 19:00 uur hoor je bij Koen Hansen non-stop meezingers. Trommel dus snel je vrienden, vriendinnen en collega's op, en zingen maar!

Maak kans op een douchespeaker
Er is geen fijnere plek om keihard met de radio mee te zingen dan onder de douche! Maar hoe neem je je favoriete muziek mee naar de badkamer? Dankzij een douchespeaker natuurlijk!

Stuur een spraakmemo of een leuk filmpje in via de 100% NL app en laat ons weten welke meezinger we voor jou mogen draaien. Kom je in de uitzending dan draaien we jouw favoriet en als extraatje maak je ook nog eens kans op een douchespeaker aangeboden door Anta Flu!

Wil je liever niet je zangkunsten met ons delen, maar hou je wel van keihard meezingen onder de douche? Je kunt je ook opgeven via onderstaande knop! Vul hieronder je gegevens in en wie weet komt de douchespeaker jouw kant op en kun je voortaan je favoriete muziek mee nemen onder de douche.

Doe mee! Mail icon

Anta Flu

Anta Flu is een oeroude, écht Nederlandse keelpastille bedacht in een suikerwerkfabriek die in 1893 in Rotterdam werd gebouwd. Nu worden al vele jaren de keelpastilles gemaakt in Breskens, volgens traditioneel recept en met passie voor het maken van snoepjes. Anta Flu verfrist én verzorgt je keel. De diverse ingrediënten, zoals drop, honing en eucalyptus verzorgen de keel, de menthol zorgt voor een frisse adem.

Anta Flu wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, bevat géén kunstmatige kleurstoffen en wordt uitsluitend gemaakt met natuurlijke smaakstoffen. Een goede keuze, nu ook verkrijgbaar in een Honey Lemon Menthol variant en suikervrije varianten.