Win een gloednieuw trouwpak!

Eruit zien om door een ringetje te halen

Je hebt overal aan gedacht. Jurk is ontworpen, de ringen zijn prachtig... alleen nu nog een pak! Goed nieuws: 100% NL en Roka regelen het voor je! Je maakt namelijk kans op een compleet trouwpak t.w.v. €1.500,- om jouw dag nóg onvergetelijker te maken.

Hieronder lees je wat ingezonden verhalen voor de actie en doe ook mee!

Doe mee Mail icon

Wim uit Zalk

Ik stuur dit bericht voor een jongen uit mijn voetbalteam. Hij heeft gezegd dat hij pas gaat trouwen wanneer Feijenoord kampioen wordt. Nou....dat was dus afgelopen seizoen en nu gaat hij in juni trouwen. Dat betekend dat wij, het voetbalteam, een leuk feestje hebben in juni. Nu willen wij dat hij er wel een beetje normaal uitziet, dus zo’n mooi trouwpak van Roka kan hij goed gebruiken!

Piet uit Apeldoorn

Ik verdien dit nieuwe pak omdat ik met mijn vriendin ga trouwen. Wij halen haar hele familie uit Zuid-Afrika hier naar toe. Dus kunnen we wel een mooi pak gebruiken, want er gaat veel geld naar andere dingen.

Krista uit Duivendrecht

Mijn vriend verdient dat want hij is super sexy in een pak en geloof dat hij mijn hintjes niet snapt, dat ik wel graag met hem wil trouwen!

Anouk uit Groesbeek

Mijn lieve broer verdient een mooi trouwpak van Roka. Waarom? Natuurlijk omdat hij de allerliefste broer is en altijd voor ons klaarstaat. Maar ook omdat zijn aanstaande vrouw een prachtige trouwjurk heeft gewonnen. Hoe geweldig zou het zijn als mijn broer een trouwpak van Roka zou winnen? Dit zodat ze allebei kunnen stralen op hun trouwdag! Zij in haar gewonnen jurk en hij in zijn gewonnen pak!

Emily uit Almelo

Wij (Jan en ik) hebben elkaar ontmoet via ja ja Tinder. Wie had dat gedacht van een swipe naar rechts naar een bruiloft op 19 oktober. Het feest doen we in ons vertrouwde cafè. De vakantie moeten we ook nog boeken, met een gewonne pak kunnen we vast verder op vakantie dan met alle respect (voor) Texel. Door drukte van werken, verhuizingen en operaties, vind ik dat wij meer hebben verdiend.

Eline uit Moergestel

Mijn aanstaande verdiend een trouwpak, omdat hij anders een lederhose gaat kopen. We trouwen namelijk in de bergen. Dus hij heeft het lumineuze idee opgevat om een lederhose te kopen. Kortom voor mijn nachtrust, is het een geruststelling als hij een trouwpak wint :)

Menno uit Purmerend

Ik verdien een trouwpak,

al is het alleen al voor het gemak..

op zo een belangrijke dag als deze,

Heb ik met een ROKA-pak niks te vrezen.

Ik pas dan helemaal bij de bruid,

die ziet er natuurlijk nog 20x beter uit.

het zou helemaal top zijn om deze prijs te winnen,

Weet ik zeker dat ik haar die avond mag beminnen:).

Ron uit Hoorn

Mijn vriendin en ik gaan volgend jaar eindelijk trouwen.
Ik had mijn pak al aangeschaft maar deze is door een brutale diefstal gestolen ik zit nu met mijn handen in het haar hoe moet ik aan een ander pak komen. Ik hoop van harte dat ik dit pak win!

Leonie Zelhem

Omdat ik heel graag wil trouwen, heeft mijn vriend mij afgelopen juli op de zwarte cross ten huwelijk gevraagd. Doordat het een spontane actie was, werd ik gevraagd met een 'ring' van een flesje Nozem (shotje). 2 weken geleden heb ik alsnog mijn ring gekregen. Bijna alle kosten van de bruiloft worden door mijn vriend betaald en daarom gun ik hem dit pak heel erg! Zodat hij ook wat cadeau krijgt!

Alice uit Dronten

Mijn verloofde verdiend een trouwpak, omdat hij het laatste jaar gestopt is met roken. Hij heeft er hard voor gewerkt, maar het is hem wel gelukt!! En in alles is hij ervoor mij... niets is te gek! 21 september hopen we te trouwen dus een mooi trouwpak van Roka zou geweldig zijn!

Het kostuum waarin je gaat trouwen heeft een speciale betekenis. Het is misschien wel het belangrijkste kostuum dat je ooit zult kopen.
Hiervoor ga je naar ROKA. Je wil je onderscheiden van de andere gasten zodat ze kunnen zien dat jíj de man bent van het ja-woord. En wil je het daarna zakelijk of bij andere gelegenheden ook nog kunnen dragen? Voor dat kostuum slaag je bij ROKA!