Win een Kippie Snackpan XL

Voor bij de vrijdagmiddagborrel!

Feest! Bij 100% NL begin je je weekend extra goed met de allerlekkerste meezingers van Nederlandse bodem. ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis, ‘De meeste dromen zijn bedrog’ van Marco Borsato en ‘Leef’ van André Hazes jr.; ze komen allemaal voorbij tijdens Meezingvrijdag! De hele dag door worden er meezingers gedraaid om jullie op te warmen voor de vrijdagmiddagborrel én het weekend.

Win een Kippie Snackpan XL voor bij de borrel
De vrijdagmiddagborrel is natuurlijk al een feest met de lekkerste Nederlandse meezingers, maar hoe wordt hij nóg leuker? Onder het genot van een Kippie Snackpan XL! 

Vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur hoor je bij Koen Hansen non-stop meezingers. Wil jij met ons meezingen? Stuur een spraakmemo of een leuk filmpje via de 100% NL app en laat ons weten welke meezinger we voor jou mogen draaien. Dan maak je kans op een Snackpan XL voor bij de vrijdagmiddagborrel verzorgd door Kippie!

Extra kans op de Kippie Snackpan XL
Hou jij niet van meezingen maar wel van kip? Dan maak je ook hier kans op een Kippie Snackpan XL! Vul hieronder je gegevens in en wie weet komt de pan jouw kant op en geniet jij samen met je collega's van de overheerlijke kip tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Meezing Vrijdag
Meezingvrijdag is iedere vrijdag te horen op 100% NL. De hele dag door beginnen we het uur met een lekkere meezinger. Tussen 16:00 en 19:00 uur hoor je non-stop meezingers. Trommel dus snel je vrienden, vriendinnen en collega's op, en zingen maar!

Doe mee! Mail icon

Kippie

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. Waarden als kwaliteit, variatie en gemak voor de consument staan in deze formule centraal. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Je wordt door Kippie elke dag verrast met de lekkerste producten. Voor Kippie is alles mogelijk. Of je nu direct wil genieten van de vers gegrilde producten of deze juist thuis wil opwarmen. De toonbank van de winkels ligt iedere dag vol met vers gegrilde producten en maaltijden.