Win een koffer vol chocolade

Doe mee en win voor jouw goede doel een koffer vol chocolade!

In samenwerking met YourSurprise geeft 100% NL 3 koffers vol chocolade weg aan goede doelen. Chocolade? Ja, je hoort het goed! Jij kunt een goed doel nomineren dat volgens jou een gepersonaliseerde koffer vol heerlijke Verkade chocoladerepen verdient.

Het door jou gekozen goede doel mag met de chocoladerepen doen wat ze zelf willen, zolang het een positieve bijdrage levert aan het goede doel. Denk bijvoorbeeld aan: de voedselbank in jouw gemeente die de chocoladerepen in hun voedselpakketten stopt of een vereniging die ze doorverkoopt om geld in te zamelen voor een goed doel. Je kunt natuurlijk ook zelf een actie bedenken, zoals taarten bakken om geld in te zamelen voor Sint Maarten bijvoorbeeld.

Hoe doe je mee?

  • Vul het onderstaande formulier in;
  • Schrijf in jouw motivatie waarom jij juist dit goede doel het zo gunt.
DOE MEE! Mail icon

YourSurprise

Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vind je bij ons altijd een toffe verrassing voor iedere gelegenheid. En we zijn hard op weg de wereld te veroveren! Op dit moment is YourSurprise actief in meer dan tien landen en voorzien we jou, particulier of zakelijk, van de allermooiste cadeaus met naam, foto en/of logo.