Win tickets voor André Hazes in Ahoy!

André Hazes staat op 13 en 14 oktober in de Ahoy! Op deze avond kunnen alle fans, waaronder jij, meezingen met de hits van het album 'Leef', maar ook krijg je de live première van de liedjes van zijn nieuwe album! 

Wil jij dit fantastische concert niet missen? Dan hebben wij héél goed nieuws, want bij ons maak je kans op tickets voor André Hazes live in Ahoy! 

Tickets winnen
Alleen vandaag maak je nog kans op tickets voor Hazes! Luister naar 100% NL en maak kans op de laatste kaarten.

André Hazes Jr. - Leef

En ga, a, a, a... Pak alles wat je kan!

André Hazes

André Hazes scoorde als 13-jarige zijn eerste hit in 2007 met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met z'n vader. In 2014 bracht de Nederlandstalige zanger zijn eerste solo album Mijn Beste Vriend uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen, de zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. Een grote doorbraak volgde toen André Hazes Jr het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven vertolkte voor het tv-programma De Beste Zangers. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan 6 miljoen views op YouTube. Afgelopen jaar scoorde hij een hit met Leef, bracht hij zijn album 'Leef' uit en op 13 en 14 oktober staat hij live in Ahoy!