Win tickets voor de Efteling

En volg Lars tijdens het testen van achtbanen op Internationale Achtbanendag!

Hou jij wel van een beetje spanning? Stap jij zonder te aarzelen een achtbaan in die het liefst 5x over de kop gaat? Dan hebben we goed nieuws voor je! Jij maakt namelijk t/m 29 augustus kans op vier tickets voor de Efteling!

In het teken van Internationale Achtbanendag van afgelopen donderdag mocht Lars achtbanen testen in de Efteling. Hij heeft de Baron 1898, Vliegende Hollander en Vogel Rok getest. Volgende week is het de beurt aan Joris en de Draak en de Python. Wil jij de volgende zijn die plaats mag nemen in deze achtbanen samen met drie vrienden of vriendinnen? Geef je dan snel op!

Ik wil naar de Efteling, wat moet ik doen?
Wil jij kans maken op vier tickets voor de Efteling? Het enige wat je hoeft te doen is op ‘DOE MEE’ te klikken en je gegevens in te vullen. Met de winnaars wordt contact opgenomen. Druk hieronder dus snel op de knop en maak t/m 29 augustus kans op een hele leuke dag!

doe-MEE-BUTTon-xxl.png

Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring

  • Voor alle acties gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy verklaring van RadioCorp B.V.
  • De Efteling-tickets zijn geldig van 1 september 2018 t/m 31 januari 2019.
  • Alle prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze aan de Efteling. 
  • De gegevens van de deelnemers worden gedeeld met De Efteling.

Efteling, Wereld vol Wonderen

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak en het andere moment met 90 kilometer per uur naar beneden stort in de mijnschacht van Baron 1898. Waar je aan boord stapt van het mysterieuze spookschip De Vliegende Hollander en ontsnapt aan de draaiende wurggreep van de Python. Beleef samen de spannendste momenten in de Efteling!