Win tickets voor Nick & Simon in de Ziggo Dome

Speel mee met Barry's Brabbelbox!

De mannen uit Volendam hebben al op veel plekken opgetreden, van dorpskroegen tot de Gelredome in Arnhem. Maar nu is het tijd voor een nieuwe en grote stap!

De zangers staan zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 in niets minder dan de Ziggo Dome, met een volledig eigen concert! Natuurlijk doen ze dit niet alleen, maar met een uitgebreide band. Het belooft een fantastisch concert te worden, dat je niet mag missen! En dat komt goed uit, want bij 100% NL maak jij kans om hierbij te zijn! 

Ik wil naar Nick & Simon, wat moet ik doen?
Speel van maandag t/m vrijdag mee met Barry’s Brabbelbox. Raad jij wat er wordt gebrabbeld door een kind? Stuur dan jouw antwoord via de 100% NL app en wie weet win jij twee tickets voor Nick en Simon in de Ziggo Dome op zaterdag 20 april.

Extra kans
Hou deze week ons Facebook en Instagram kanaal goed in de gaten. Hier maak je namelijk kans op twee Golden Circle tickets!

Luister naar 100% NL en hou onze social media kanalen dus goed in de gaten. Wie weet kan jij in april heerlijk meezingen met Nick & Simon in de Ziggo Dome in Amsterdam!

PS. alvast in de stemming komen? Luister dan hier naar 100% NL Nick & Simon!