Win tickets voor Trijntje Oosterhuis in de Ziggo Dome

En vier samen haar 25-jarig jubileum!

Op 30 maart 2019 staat Trijntje Oosterhuis in de Ziggo Dome Amsterdam. Ze zal daar optreden met Het Metropole Orkest, bestaande uit maar liefst 70 muzikanten! Met dit bijzondere concert viert Trijntje haar 25-jarig jubileum, en jij maakt kans om daar bij te zijn! 

'We gaan de Ziggo Dome omtoveren tot het grootste en fijnste concertgebouw van Nederland. Natuurlijk zing ik al mijn hits en de mooiste songs van de afgelopen 25 jaar' vertelt Trijntje. Van 'de Zee' tot 'Ken je mij' en van Michael Jackson tot Stevie Wonder, het komt allemaal voorbij tijdens deze prachtige avond. Hier moet je bij zijn!

Ik wil hier bij zijn, wat moet ik doen?
Speel van maandag t/m vrijdag mee met Barry’s Brabbelbox. Raad jij wat er wordt gebrabbeld door een kind? Stuur dan jouw antwoord via de 100% NL app en wie weet win jij twee tickets voor 'Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest!'

Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest

Al een kwart eeuw is Trijntje een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten. Trijntje's carrière begint wanneer ze met Candy Dulfer op internationale podia optreedt, waarna ze met de hit-formatie Total Touch samen met haar broer Tjeerd doorbreekt met hits als 'Somebody Else's Lover' en 'Touch me There'. Bij de opening van de Amsterdam ArenA zijn miljoenen mensen onder de indruk wanner zij op grootse wijze 'De Zee' zingt. Kort daarna scoort ze met Marco Borsato een grote hit met 'Wereld Zonder Jou' en verzorgt zij met Total Touch het voorprogramma van Michael Jackson. Optredens met internationale grootheden als Queen, Lionel Richie, Burt Bacharach, Andrea Bocelli, Herbie Hancock, Toots Thielemans, Al Jarreau en vele anderen volgen. Samen met Burt Bacharach en het Metropole Orkest maakte ze twee albums voor het fameuze Blue Note label. Trijntje's veelzijdigheid komt ook naar voren in TV programma's als The Voice, It Takes Two en momenteel in De Beste Zangers van Nederland, waarin ze week na week weet te verbazen en te ontroeren met haar stem.