Backstreet Boys Biografie Backstreet Boys Biografie

Backstreet Boys

Biografie


Backstreet Boys

Biografie

De Backstreet Boys is een Amerikaanse boyband uit Orlando, Florida, die is opgericht in 1993 en bestaat uit Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean, Howie Dorough en Kevin Richardson (Hij verliet de groep in 2006, maar keerde in 2012 weer terug).

Discografie

  • Album Jaar Hoogste Positie
  • Backstreet Boys 1996 7
  • Backstreet's back 1997 1(5wk)
  • Millennium 1999 1(2wk)
  • Black & blue 2000 2
  • Greatest hits: Chapter one 2001 9
  • Never gone 2005 3
  • Unbreakable 2007 10
  • This is us 2009 5
  • In a world like this 2013 1(1wk)

Debuutsingle:
We've Got It Goin' On
Laatste album:
In A World Like This