De Middagshow met Koen

Iedere werkdag tussen 16:00 uur tot 19:00 uur hoor je Koen Hansen.

stuur een bericht naar
De Middagshow met Koen Mail icon

Dit is De Middagshow met Koen

De files worden een stuk dragelijker met de middagshow van Koen! Hij draait dagelijks tussen 16:00 uur en 19:00 uur jouw favoriete muziek en zorgt er ook nog eens voor dat je kans maakt op mooie prijzen. Elke dag zet hij bijvoorbeeld ook een luisteraar in de spotlight onder de noemer 'Luisteraar van de Dag.' Ook jij kan dat zijn! 

Elke vrijdagmiddag gaan we zingend het weekend in, want dan draait Koen Hansen jullie drie favoriete nummers om lekker op mee te blèren.

 


Meezing Vrijdag

Iedere vrijdag is het feest!

Vrijdag kan jij het weekend goed beginnen met de Meezing Vrijdag! De hele dag door worden de leukste meezingers gedraaid. Om de dag helemaal goed af te sluiten draait Koen tijdens de Middagshow non-stop meezingers. Zo kan de de borrel goed van start gaan!

De Meezingvrijdag is iedere vrijdag te horen op 100% NL. De hele dag door beginnen we het uur met een lekkere meezinger. Tussen 16:00 en 19:00 uur tijdens de Middagshow met Koen hoor je non-stop meezingers. Wil jij met ons meezingen? Stuur een spraakmemo of een leuk filmpje via de 100% NL App en laat ons weten welke meezinger we voor jou mogen draaien!

Wil jij nog meer te weten komen over de Meezing Vrijdag kijk dan hier!

Meezing Vrijdag
Haring.jpg
| Eten & Drinken

Koen proeft de eerste Hollandse Nieuwe van 2018

De Middagshow met Koen

Iedere werkdag tussen
16:00 en 19:00 uur

Koen Hansen