Dit is De Ochtendshow met Lars

Lars Boele maakt je elke werkdag wakker, in de ochtendshow met Lars op 100% NL. Hij draait dagelijks tussen 06.00 en 10.00 uur de beste van muziek van Nederland en vermaakt je tijdens de ochtendspits

Boeles Bijnamenboekje

Wat is jouw bijzondere bijnaam?

Prins Pils, Herman de Scherman, The Flying Dutchman… veel bekende Nederlanders hebben een bijnaam, maar Lars is opzoek naar bijzondere bijnamen van de luisteraars. Dus heb jij een bijzonder bijnaam voor iemand die je kent of heb je zelf een speciale bijnaam? Geef het hieronder door en misschien kom jij in Boeles Bijnamenboekje!

Stuur in! Mail icon

100% Sportheld van de week

Elke maandag

Nederland is een land vol met topsporters! Daarom belt Lars elke maandagochtend met Barbara Barend, om elke week een nieuwe sportheld uit te kiezen. Ze gaat samen met Lars heel het weekend langs om alle sporten te bespreken. Uiteindelijk kiest ze uit alle helden een 100% Sportheld van de week!

Ben je benieuwd naar de Sporthelden? Klik hier!

Strooien met Sterren

Elke dinsdag!

Elke dinsdag rond 7:45 draait Lars een nieuw nummer die jij mag beoordelen! Vind jij het nummer helemaal te gek dan geef je het nummer vijf sterren, maar is het nummer nou helemaal niet jouw ding dan is het nummer voor jouw één ster waard. Laat in de 100% NL App weten hoeveel sterren jij het nummer waard vindt.

Kinderliedje

Elke woensdag!

Elke woensdag is het tijd voor een kinderliedje. Die wordt niet uitgekozen door Lars, maar door jullie! Zit jij op de basisschool en wil jij je favoriete kinderliedje horen..? Stuur jouw leukste kinderliedje in via de 100% NL App.

Vraag je liedje aan! Mail icon

Cadeautip van Martien

Elke vrijdag!

Heb jij geen idee wat voor cadeau je aan je vriend moet geven, wat is dan beter om een goed advies te krijgen voor een cadeautje? Niemand minder dan Martien, bekend van Ik Vertrek, geeft elke vrijdagochtend een cadeautip. Dus weet je nou écht niks voor iemand zijn/haar verjaardag? Luister dan elke vrijdagochtend naar de cadeautip van Martien in De Ochtendshow met Lars! Heb jij een vraag aan Martien dat kan natuurlijk ook via de 100% NL App!

Stel je vraag! Mail icon

Felicitatieminuut

Elke ochtend rond 08:00 uur krijg jij de kans om iemand te feliciteren! Heeft je vriendin net een nieuw huis gekocht, is iemand geslaagd voor zijn examen of is je vader of moeder jarig? Feliciteer ze dan in de ochtendshow met Lars! Het is heel simpel: je pakt de 100% NL App erbij en stuurt een audiobericht naar de studio.

Ochtendshow met Lars... Praatpaal!

Hij is terug van weggeweest... de praatpaal! Lars wist er eentje te scoren en die staat nu langs de weg als de 'Ochtendshow met Lars Praatpaal'. Kom jij 'm ergens tegen tussen 06:00 en 10:00 uur? Wees er dan snel bij en maak contact met de studio.

De Ochtendshow met Lars in video

Naast De Ochtendshow met Lars op de radio, is er natuurlijk ook heel veel video! Jij kunt hieronder alles checken uit de Ochtendshow met Lars, met beeld.

Lars is pretparkbaas voor één dag!

In Phantasialand

Jeroen van der Boom te gast in de ochtendshow

Live zijn cover van 'You'

Afscheid Humberto Tan

Hij zingt 'Bedankt Mijn Vriend' van André Hazes