Lars Boele

Iedere werkdag tussen 06:00 uur tot 10:00 uur hoor je Lars Boele.  

stuur een bericht naar lars Mail icon

Dit is Lars

Lars Boele werd op 22 november 1987 geboren in Dordrecht. Zijn liefde voor radio zat er al vroeg in. Hij vond het als klein mannetje heel bijzonder dat je kon lachen om dingen die op de radio werden gezegd. Toen dacht hij: dat wil ik ook! Toch was zijn eerste baantje niet bij de radio. Hij begon namelijk als bonenplukker bij de lokale boer. Na heel wat uren werken in de regen was hij daar klaar mee en besloot hij om zijn radiohart te volgen.   

In 2010 behaalde Lars zijn diploma HBO Elektrotechniek (ICT) aan de Hogeschool van Rotterdam. Na zijn studie begon hij bij verschillende lokale omroepen. Maar in 2014 ging de radiowereld pas écht voor hem open, toen hij als DJ aan de slag kon bij Qmusic. Daar deed hij onder andere de weekendmiddagshow.     

De ochtendshow met Lars
In januari 2017 maakt Lars de overstap naar 100% NL en is hij iedere werkdag te horen tussen 06.00 en 10.00 uur. Ondanks dat Lars geen ochtendmens is, maakt hij daar voor 100% NL graag een uitzondering voor. Zijn liefde voor de muziek is zo groot dat hij iedere dag met een lach op kan staan! André Hazes Jr. is zijn favoriete Nederlandse artiest, maar voor een feestje zou hij Afrojack uitnodigen om te draaien. Verder is Lars gek op al het eten uit de frituur, zou hij weleens een beschuitje willen eten met Chantal Janzen en is zijn stopwoordje ‘toch’. Dit woordje ga je dus hoogstwaarschijnlijk vaak horen in de ochtend, toch?  

Lars beter leren kennen?
Dat kan op ontzettend veel manieren. Bellen doe je naar 0909 – 7000 123 maar je kunt Lars natuurlijk ook een berichtje sturen via onze app. Je kunt hem ook volgen op Twitter of Instagram.   

De Ochtendshow met Lars

Iedere werkdag tussen
06:00 en 10:00 uur