Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Video
Donderdag 11 April 2019

"Als ik Maan zie, word ik stil" | De Nederpopknop met Buddy Vedder

Een speciale aflevering deze week van De Nederpopknop! Thomas valt namelijk een keertje in voor Koen en drukt dit keer samen met een BN'er op de knop. En dit is deze week multitalent Buddy Vedder! Je vindt de video op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Deze week in De Nederpopknop
Dit keer dus Thomas aan tafel met een BN'er! In deze aflevering drukt Buddy Vedder op De Nederpopknop. Hij vertelt over zijn mislukte Tinder-carrière, zijn grootste ergenissen in het verkeer en over het clubje 'mooiboys' waar hij deel van uit maakt. En oja, hij heeft ook nog iets te zeggen over een roddel over hem en Maan. Spannend!

De Nederpopknop: 1 knop, 1 BN'er, talloze vragen met de meest persoonlijke en hilarische antwoorden!

De Nederpopknop
In de nieuwe reeks nodigt 100% NL-dj Koen Hansen Nederlandse artiesten en BN'ers om ze beter te leren kennen. Zowel Koen als de gasten weten niet welke vragen voorbij gaan komen. Alles in deze serie wordt bepaald door één druk op de knop. Hoe dat werkt? Zodra de Nederpopknop wordt ingedrukt, verschijnt er een songtekst of een titel van een nummer. Deze tekst of titel bepaalt de vraag, oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

In de studio van Koen komen niet de minste namen langs! Denk aan André Hazes, Maan, Douwe Bob, Tess Milne en Nielson. Iedere donderdag om 17:00 uur komt een nieuwe video online op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Veel kijkplezier!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error