Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Video
Donderdag 18 April 2019

"Dan beginnen we allebei een solocarrière" | De Nederpopknop met Nick & Simon

Niet één, maar wel twee BN'ers in de aflevering van deze week! Namelijk het muzikale duo Nick & Simon. Dat kan niet anders dan gezellig zijn! Bekijk de video snel op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Deze week in De Nederpopknop
Nick & Simon drukken op de knop! In deze video vraagt Koen o.a. naar de ijdelheid van de mannen en over hoe ze het liefst op de gevoelige plaat worden gezet. Er komt een verhaal over zwevers voorbij, het gebrek aan navigatieskills van Nick komt aan bod en is Simon écht populairder bij hun fans? Dit is nog lang niet alles, wel nee! Nieuwsgierig? Kijk dan de video.

De Nederpopknop: 1 knop, 1 BN'er, talloze vragen met de meest persoonlijke en hilarische antwoorden!

De Nederpopknop
In de nieuwe reeks nodigt 100% NL-dj Koen Hansen Nederlandse artiesten en BN'ers om ze beter te leren kennen. Zowel Koen als de gasten weten niet welke vragen voorbij gaan komen. Alles in deze serie wordt bepaald door één druk op de knop. Hoe dat werkt? Zodra de Nederpopknop wordt ingedrukt, verschijnt er een songtekst of een titel van een nummer. Deze tekst of titel bepaalt de vraag, oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

In de studio van Koen komen niet de minste namen langs! Denk aan André Hazes, Maan, Douwe Bob, Tess Milne en Nielson. Iedere donderdag om 17:00 uur komt een nieuwe video online op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Veel kijkplezier!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error