Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Video
Woensdag 24 April 2019

"Sorry schat!" | De Nederpopknop met Nienke Plas

Het is weer donderdag, wat betekent dat er een nieuwe aflevering van De Nederpopknop op het YouTube-kanaal van 100% NL staat! Met deze week achter d knop: vlogger, zangeres, stand up comedian én presentatrice Nienke Plas!

Deze week in De Nederpopknop
Nienke en Koen hebben het in deze aflevering onder andere over de eigenschappen die haar wel een beetje gangster maken, taalbarrières en over de vlogcarrière die haar zoontje Frenky-Dean (misschien) te wachten staat. Ook vertelt ze wat ze allemaal wel niet liket op social media, en wist je al dat ze zichzelf eigenlijk wel heel grappig vindt? Je ziet het dit keer in De Nederpopknop!

De Nederpopknop: 1 knop, 1 BN'er, talloze vragen met de meest persoonlijke en hilarische antwoorden!

De Nederpopknop
In de nieuwe reeks nodigt 100% NL-dj Koen Hansen Nederlandse artiesten en BN'ers om ze beter te leren kennen. Zowel Koen als de gasten weten niet welke vragen voorbij gaan komen. Alles in deze serie wordt bepaald door één druk op de knop. Hoe dat werkt? Zodra de Nederpopknop wordt ingedrukt, verschijnt er een songtekst of een titel van een nummer. Deze tekst of titel bepaalt de vraag, oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

In de studio van Koen komen niet de minste namen langs! Denk aan Nick en Simon, Guido Weijers, Buddy Vedder, Maan en Nielson. Iedere donderdag om 17:00 uur komt een nieuwe video online op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Veel kijkplezier!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error