Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Video
Dinsdag 26 Maart 2019

‘Volgens mij zou ik dan voor Ali B gaan" | De Nederpopknop met Maan

Nieuwsgierig naar de aflevering met Maan? Dan hebben we goed nieuws! De video staat nu online op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Deze week in De Nederpopknop
In deze aflevering drukt zangeres Maan op de Nederpopknop! Ze vertelt over de vliegende start van haar carrière en over wat haar grootste irritatiepunt. En voor wie zou ze eigenlijk hebben gekozen als Marco Borsato niet had gedraaid bij haar auditie bij The Voice? Het zit er weer allemaal in! Bekijk de video op YouTube of klik hierboven op de player!

De Nederpopknop: 1 knop, 1 BN'er, talloze vragen met de meest persoonlijke en hilarische antwoorden!

De Nederpopknop
In de nieuwe reeks nodigt 100% NL-dj Koen Hansen Nederlandse artiesten en BN'ers om ze beter te leren kennen. Zowel Koen als de gasten weten niet welke vragen voorbij gaan komen. Alles in deze serie wordt bepaald door één druk op de knop. Hoe dat werkt? Zodra de Nederpopknop wordt ingedrukt, verschijnt er een songtekst of een titel van een nummer. Deze tekst of titel bepaalt de vraag, oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

 

In de studio van Koen komen niet de minste namen langs! Denk aan André Hazes, Guido Weijers, Nielson, Douwe Bob en Tess Milne. Iedere donderdag om 17:00 uur komt een nieuwe video online op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Veel kijkplezier!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error